Bnce product kodu değiştirilip atılır fakat sorun yaşatırmı bilemem ?
hem maxicepe güzel bi 5800 programı tasarlıoruz
yakındaa . to bee continudmuydu işte .D ........Tabiiki de olmaz..(tarafımdan çoktan denendi).çok saol kardeş tek sen cvp verdin teşekkür![]()
sorun olursa at çöpe dicemde kıyamamki telefonahem maxicepe güzel bi 5800 programı tasarlıoruz
yakındaa . to bee continudmuydu işte .D ........
@n!wa+*R™;2148477' Alıntı:Tabiiki de olmaz..(tarafımdan çoktan denendi).
atmaya başladım bileowwwwww şimdimi deniratmaya başladım bile
Hacı tel açılana kaar kaç kere "system error" dicek say bu arada menüye girerse tel helal olsun..
@n!wa+*R™;2148498' Alıntı:Hacı tel açılana kaar kaç kere "system error" dicek say bu arada menüye girerse tel helal olsun..
![]()
abicim bari sölede
öffff dünyam yıkıldı beeeee
ya bişi yapak dedik onuda berbat ettik 
Bak baba direrk tele kendi dosyalarını Flash yolu ile at eskisi gibi..ee nası düzeltcemabicim bari sölede
![]()
öffff dünyam yıkıldı beeeee
![]()
ya bişi yapak dedik onuda berbat ettik
![]()

@n!wa+*R™;2148505' Alıntı:Bak baba direrk tele kendi dosyalarını Flash yolu ile at eskisi gibi..![]()
forumda senle biraz atışmıştık
ama saol yinede yardımcı oldun saten maxicep ailesiyiz dimi
thank you 
Yok kardeşim o atışma sayılamz sadece sen konuyu batırdığımı düşünerek biraz celallendin ama olsunsaol kardeşforumda senle biraz atışmıştık
ama saol yinede yardımcı oldun saten maxicep ailesiyiz dimi
thank you
![]()
(o navi olaynı bildiğim için yani bende bayağı bi arştırdım o yüzden dedim baba yoksa
)

Baba olurmu ben denedim dedim ya eski orjinal dosyalarını tekrar tele Flash ile atacan ya bu kaar basit olumu öyle öldü biri falandüzelmio püffffff .yine masraf yine masraf neyse 2 tane 5800 vardı teki öldü![]()

maxicep ailesi şimdi biz bi kaç arkadaş programlama yapıoruz ama aklımıza takılan bi soru var nokia 5800 xm music e nokia n97 yazılımı atılırmı atılır atılmasına derseniz bi sorun olurmu acaba cvplarsanız seviniriz .![]()
![]()
![]()
Hayır en baştan yazılması lazım o zaman sistemin..üstadım işletim sistemini degiştirmenein bi yolu varmı? örnegin ipon yada android yapabilirmisisniz mümkünatı varmıdır? olabilirmi?
üstadım işletim sistemini degiştirmenein bi yolu varmı? örnegin ipon yada android yapabilirmisisniz mümkünatı varmıdır? olabilirmi?