Nokia 5800XM Nokia N97 Yazılımı atılırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800XM Nokia N97 Yazılımı atılırmı
maxicep ailesi şimdi biz bi kaç arkadaş programlama yapıoruz ama aklımıza takılan bi soru var nokia 5800 xm music e nokia n97 yazılımı atılırmı atılır atılmasına derseniz bi sorun olurmu acaba cvplarsanız seviniriz . :hmmm :evet: :islik

guylian

guylian

Üye
Bnce product kodu değiştirilip atılır fakat sorun yaşatırmı bilemem ?

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Bnce product kodu değiştirilip atılır fakat sorun yaşatırmı bilemem ?

çok saol kardeş tek sen cvp verdin teşekkür :D
sorun olursa at çöpe dicemde kıyamamki telefona :D hem maxicepe güzel bi 5800 programı tasarlıoruz :D yakındaa . to bee continudmuydu işte .D ........

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
çok saol kardeş tek sen cvp verdin teşekkür :D
sorun olursa at çöpe dicemde kıyamamki telefona :D hem maxicepe güzel bi 5800 programı tasarlıoruz :D yakındaa . to bee continudmuydu işte .D ........
Tabiiki de olmaz..(tarafımdan çoktan denendi).

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2148477' Alıntı:
Tabiiki de olmaz..(tarafımdan çoktan denendi).

owwwwww şimdimi denir :D atmaya başladım bile

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2148498' Alıntı:
:eheHacı tel açılana kaar kaç kere "system error" dicek say bu arada menüye girerse tel helal olsun..:kop:

ee nası düzeltcem :D abicim bari sölede :D :D öffff dünyam yıkıldı beeeee :D :aman2: ya bişi yapak dedik onuda berbat ettik :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
ee nası düzeltcem :D abicim bari sölede :D :D öffff dünyam yıkıldı beeeee :D :aman2: ya bişi yapak dedik onuda berbat ettik :D
Bak baba direrk tele kendi dosyalarını Flash yolu ile at eskisi gibi..:ehe:ehe

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2148505' Alıntı:
Bak baba direrk tele kendi dosyalarını Flash yolu ile at eskisi gibi..:ehe:ehe

saol kardeş :D forumda senle biraz atışmıştık :D ama saol yinede yardımcı oldun saten maxicep ailesiyiz dimi :D thank you :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
saol kardeş :D forumda senle biraz atışmıştık :D ama saol yinede yardımcı oldun saten maxicep ailesiyiz dimi :D thank you :D
Yok kardeşim o atışma sayılamz sadece sen konuyu batırdığımı düşünerek biraz celallendin ama olsun :D(o navi olaynı bildiğim için yani bende bayağı bi arştırdım o yüzden dedim baba yoksa :))

HAlletdiysen tamamdır merak etme ben şu an bu n97 olayını bi gözden geçiriyorum özelliklede o n97 nin ev ekranını Widget olayı falan:naughty:

Sen direk orjinal Firmwaranimi attın hacı istersen benim http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...modification-editions-guncellendi-323631.html bi bak derim:naughty::naughty:

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
düzelmio püffffff .yine masraf yine masraf neyse 2 tane 5800 vardı teki öldü :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
düzelmio püffffff .yine masraf yine masraf neyse 2 tane 5800 vardı teki öldü :)
Baba olurmu ben denedim dedim ya eski orjinal dosyalarını tekrar tele Flash ile atacan ya bu kaar basit olumu öyle öldü biri falan :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
atabilen olursa bizede haberin verin :D

tektabancam

Üye
maxicep ailesi şimdi biz bi kaç arkadaş programlama yapıoruz ama aklımıza takılan bi soru var nokia 5800 xm music e nokia n97 yazılımı atılırmı atılır atılmasına derseniz bi sorun olurmu acaba cvplarsanız seviniriz . :hmmm :evet: :islik

üstadım işletim sistemini degiştirmenein bi yolu varmı? örnegin ipon yada android yapabilirmisisniz mümkünatı varmıdır? olabilirmi?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
üstadım işletim sistemini degiştirmenein bi yolu varmı? örnegin ipon yada android yapabilirmisisniz mümkünatı varmıdır? olabilirmi?
Hayır en baştan yazılması lazım o zaman sistemin..

guylian

guylian

Üye
Tekrar product codunu değiştirip denesene :D :D ben okadar bilgili değilim kusura bakmayınn :islik :D

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi

iphone veya android yapamayız sadece telefonun flashına symbian atabilioruz .çünkü flash ona göre hazırlandığı için neyse az kaldı telefonda kurtuldu.
iphone symbian karışımı bişi yapırouz biraz ipucu falan veriyim bari :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt