nokia 5800'dan kaspersky 9.0.52'yi kaldıramıyorum. Yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerlifuat

fenerlifuat

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800'dan kaspersky 9.0.52'yi kaldıramıyorum. Yardım edin lütfen
arkadaşlar ben 5800'a kaspersky kurdum fakat hiç çalıştırmadan ****** kodu istedi. Kodu bulamadım. Şimdi de programı kaldırmak istiyorum kalkması için kod istiyor. Bu kodu bilen var mı? Ya da nasıl kaldırırım yardım edin

crazypaker

crazypaker

Üye
şu şekilde kaldırmayı deneyin bi telefonunuzu pc suite ile pc bağlayın nokia pc suiteyi açıp ugulama yükle yazan icona tıklayın Nokia application insteller açılıcak sağ tarafta sizde yüklü olan programları görüceksiniz ordan kaspersky bulup çöp kutusu sil işaretine tıklayın sorunsuzca silinmesi gerekli bu şekilde bi deneyin umarım probleminiz çözülür:)

celibar

celibar

Üye
program sana ilk başta kod oluşturmanı ister.eğer kod oluşturmadıysan kod oluştur.programın önceden oluşturulmuş kodu yoktur.olmadı telefona format at silinir.telefon hafızasını yedeklemeyi unutma.

fenerlifuat

fenerlifuat

Üye
    Konu Sahibi
beyler ikinize de teşekkür ederim. Yalnız başka bir yöntem yok mu? Şu an bilgisayarım yok. O sebepten ovi suite ile kaldıramam. Evet kod oluşturmamı istedi fakat istediği kod lisans kodu bildiğim kadarıyla. Ben o lisans kodunu istiyorum. Kendi yazdığım kodu kabul etmiyor. :bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

telefona format atmak istemiyorum. Nedeni ise telefonda çokça bilgi ve dosyalarımın olması. Kurarken kaspersky'ı telefon hafızasına kurdu. Aklınıza gelen başka kaldırma yöntemi var mı? :bilmm

--------------- Ekleme ---------------

program sana ilk başta kod oluşturmanı ister.eğer kod oluşturmadıysan kod oluştur.programın önceden oluşturulmuş kodu yoktur.olmadı telefona format at silinir.telefon hafızasını yedeklemeyi unutma.

Arkadaşlar sağolun ben bilmeden bir kod koymuşum. Programı kaldırmak istediğimde rastgele bir kod yazdım ve işe yaradı.. Eyvallah. Yüzümü görmesenizde yardım ettiniz :):oke::d:

--hayalet--

Üye
Kaç harfli kod yazdın kardeş ?

SonsuzGece

Üye
Arkadaşlar bu kodu bilen varsa yardımcı olabilirmi ben kaldıramadım hiç
pc suite le denedim olmadı telefondan kaldıramıyorum zaten kaldırmaya calıstıgımda direk kod istiyo ama kurulumda ben kod girmemiştim..

sniper11

Üye
1234 yazdım oldu arkadaşım

CYBERstix

CYBERstix

Üye
bu kod size bağlı arkadaşlar belirli bir kod yok.ilk başta yüklerken size bir kod girmeniz istenir.o kod çok önemlidir ama çoğumuz hesaba katmayız.işte silerken de bu kodu girmeniz istenir.1234 değildir herkes için. hatırlamak tek yolu. veya hard format felan diyolar ama ben pek sıcak bakmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt