Nokia 5800 Yardımlarınınzı Esirgemeyin Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chicago Made

Chicago Made

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Yardımlarınınzı Esirgemeyin Arkadaşlar
Merhabalar,bu sitede herkesin sorunlarının çözümünü bulduğunu duydum ve ben de maxicep ailesine katıldım:heyo:Ben 1 Hafta önce Nokia 5800 aldım sınıf arkadasım bakmak istedi ben de verdim.Ama bi baktım çocuk hayvan gibi bastırıyor ekrana.:vurBen de Çok takıntılıyım kafaya taktım sürekli o bastırdığı bölgenin dokunmatik hassasiyeti azalmıs gibi zannediyom:allalla:Sizce Bozulmus telefon ya da bozulduğunu nasıl anlarım?:hmmmLütfen yardım edin?Rahat Ediyim ben de....Şimdiden tesekkür ederim herkese...:bigstar:

Starsley

Yok kardeş seninki psikoloji öyle sert bastırmayla bozulmaz ekran hemen anlamak için menude o tarafa bas oluyosa problem yok ama DEdiğim gibi seninki takıntı umarım yardımcı olmuşumdur.

Chicago Made

Chicago Made

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Cevap verdiğin için teşekkürler....O dediğin kısıma basılıyo zaten..ama bana sanki bazen daha çok bastırmam gerekiyomus gibi geliyo basması.Belki de psikolojiktir.Daha Önce 5800 kullanmısmıydın?

Starsley

Şu an kullanıyorum cvbda cepten yazıyom zaten bi şey olmaz benimde başıma geldi ordan biliyom :)

Chicago Made

Chicago Made

Üye
    Konu Sahibi
Peki Sende de kalemsiz medya tusuna basmada sorun oluyor mu?

Starsley

Kalemsiz derken zaten parmakla basman gerekiyo medya tuşuna bi problem olmuyor.

Chicago Made

Chicago Made

Üye
    Konu Sahibi
Parmakla Olmuyo Genelde ben tırnağımla basıyom:D

Starsley

xD Bende tırnak uzun deil

kroslav

Üye
valla benım 5800 dokunmatık ekranı bozuldu servise verdim anakart degiscekmıs 15 gundur beklıyom

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
O ekran sert basılmayla hassasiyetini kaybetseydi benim telefonun vay haline :D Hiçbişi olmaz kardeşim gönlün rahat olsun.

amsord0552

amsord0552

Üye
Arkadaşlar bu sorunu yaşamamak için telefonunuzu baskalarınıza vermiyeceksiniz.yok cimri falan derse desin telefonunuzdan önemlimi :oke:

Beyza0666

Beyza0666

Üye
Merhaba arkadaşlar , Geçenlerde bende bi Nokia 5800 aldım. Evdeki kablosuz modemimin şifresini giriyorum internete bağlanmak istiyorum tam bağlanacağı zaman BEYAZ bir ekran çıkıyor ve AĞ GEÇİTİ CEVAP VERMİYOR diyor :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt