Nokia 5800 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefon ??

• Nokia 5800 XM

Kullanılan: 39 92.9%
  • Nokia 5530 XM

Kullanılan: 0 0.0%
  • Nokia N79

Kullanılan: 3 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 yardım
Nokia 5800 Alacam sizin görülerinizi bekliyorum..
Yada başka program oyun vs. yükleyebileceğim dokunmatik,fiyatı uygun bir telefon arıyorum.. ::help::

ArslanArif

ArslanArif

Üye
tavsiye etmem

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
5800 diyorum başka da bişey demiyorum :oke:

ramakm86

ramakm86

Üye
Teli kullanmayı bilmek lazım bu tel aynı pc gibi.
actıgını isin bitince kapatacaksın.
pc gibi dediysek tam degil tabii ama bilincli kullanabilirsen yüklemeleriyle olsun kendi özellikleriyle olsun süper...
Bu tel 4-5 proyu aynı anda acıyor ve kasmıyor ama yinede actıgını isin bitince kapatman lazım ki verimli kullanabilesin .
Yinede simdi atlayan cok olur diye söylüyorum.sen bilirsin...

kudret1903

Üye
5800 süper telefon kullanmayı bilmeyenler sorunlu diyorlar.

Revengeful

Emekli Yönetici
Bişey dememe gerek yok , anket herşeyi anlatıyor zaten...

laveled

laveled

Üye
5800 süper telefon kullanmayı bilmeyenler sorunlu diyorlar.

telefon kullanmayı bilip bilmemekle alakası yok arkadaşım. telefonu kullanmayı bilsende bilmesende eksikleri var
batarya 1 gün gidiyor
dokunmatiği hassas değil
....

pinhani24

Üye
5800 xm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 xpressmusıc :oke:

ramakm86

ramakm86

Üye
telefon kullanmayı bilip bilmemekle alakası yok arkadaşım. telefonu kullanmayı bilsende bilmesende eksikleri var
batarya 1 gün gidiyor
dokunmatiği hassas değil
....

Sana katılmıyorum kesinlikle söylüyorum bazı ince ayrıntılar bize sorun olarak görünebiliyor mesela sana bir iki örnek:
Ben telefon sorunlu alarm caldıgında kilitleniyor diyordum cagrı geldiginde de aynısı oluyor takılıyor diye yakınıyordum megerse ikisindede seciminin üzerine basılı tutup gösterdigi yöne cekicekmisim aynı iphone tus kilidi gibi ve daha neler neler bence a dan z ye bilmek lazım...

--------------- Ekleme ---------------

Sen yinede bu telefon iyi degil diyorsan iphone al tamam?

laveled

laveled

Üye
Sana katılmıyorum kesinlikle söylüyorum bazı ince ayrıntılar bize sorun olarak görünebiliyor mesela sana bir iki örnek:
Ben telefon sorunlu alarm caldıgında kilitleniyor diyordum cagrı geldiginde de aynısı oluyor takılıyor diye yakınıyordum megerse ikisindede seciminin üzerine basılı tutup gösterdigi yöne cekicekmisim aynı iphone tus kilidi gibi ve daha neler neler bence a dan z ye bilmek lazım...

--------------- Ekleme ---------------

Sen yinede bu telefon iyi degil diyorsan iphone al tamam?
tabikide şuanda param olsa hiç düşünmeden alacam iphone. mesela ben sana bir örnek vereyim. bu olay başıma çok gelio geceden alarmı kuruyorum.sabah alarm çalmıyor telefonuaçıyorum açılırken kitleniyo bataryayı çıkarıp takıyorum sonra telefon açılıyor saat ayarlıyorsun düzeliyor yani bunun yüzünden kaç defa okula geç kaldım.yani bunun için telefonu bilip bilmemek önemli değil telefonun sorunu.telefonum 2 defa servise gitti ama hala şu bataryaya çözüm bulamadılar. ilk gittiğinde batarya değişmiş ikinci geldiğğinde değiştirmemişler raporada telefonu tam şarj etmeden kullanmayın yazmışlar heralde öle yapıoz ama 1 gün gidiyor.(batarya uzatma ile ilgili bir sürü pro kullandım ama faydasını göremedim.

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
Ben Zaten Biliyorum telefonun iyi olduqunu ama ne bilim bazıları alma onu boşver felan aklıma takılıo.. çevremde kullanan biri olmadıgı için kimseyede soramıyorum... Yardımlarınız için saqolun Kararımı Verdim NOKİA 5800 :) zaten ankette belli edio kendini telefon güsel...

ramakm86

ramakm86

Üye
tabikide şuanda param olsa hiç düşünmeden alacam iphone. mesela ben sana bir örnek vereyim. bu olay başıma çok gelio geceden alarmı kuruyorum.sabah alarm çalmıyor telefonuaçıyorum açılırken kitleniyo bataryayı çıkarıp takıyorum sonra telefon açılıyor saat ayarlıyorsun düzeliyor yani bunun yüzünden kaç defa okula geç kaldım.yani bunun için telefonu bilip bilmemek önemli değil telefonun sorunu.telefonum 2 defa servise gitti ama hala şu bataryaya çözüm bulamadılar. ilk gittiğinde batarya değişmiş ikinci geldiğğinde değiştirmemişler raporada telefonu tam şarj etmeden kullanmayın yazmışlar heralde öle yapıoz ama 1 gün gidiyor.(batarya uzatma ile ilgili bir sürü pro kullandım ama faydasını göremedim.

Kardes telefonun sürümünü yükselt yüksekse bilemicem sorunludur bisey diyemem.
mesela onların taktıgı bataryayı degilde kendin alıp taksan diyorum..belki düzelir ha?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeşim en iyisi al bi 5800 xpress musıc ben aldım memlunum :)

laveled

laveled

Üye
Kardes telefonun sürümünü yükselt yüksekse bilemicem sorunludur bisey diyemem.
mesela onların taktıgı bataryayı degilde kendin alıp taksan diyorum..belki düzelir ha?
arkadaşım son sürüme yükselttim ama problemler dahada arttı :D sensör kafayı yedi int tarayıcı kitlenip duruo.bataryaya gelince düzcede kaldığım için pek fazla alternatif yok orj 70 tl dedi çakmasına 20 tl bende almadım.ya ben şanssızm yada telefonn böle.ama şunu söliym dounmatiği harbide kötü yaa

ramakm86

ramakm86

Üye
Olsun aldık bi kere öle zırt pırt telefon degistircek halimiz yok.
Dokunmatikte hassas degil ama napcan agır bi telefon ama sonucta symbian sabırlı insanlar icin iyi galiba seninki sorunlu bende hic bi sorunum yok kendimi de kandırmama gerek yok..
ama unutma bu telefon orjinal bi telefon ve devletimize katkısı var 500 lira verdik ama bicok özellik birarada. Bide ötekileri düsün.
En azından orijinal...

WastabMan

WastabMan

Üye
5800 derim bende ve aldım. Tabi olacak o kadar ince ayarlar, sana katılıyorum arkadaşım. Özellikle alarm kısmında ve dokunması o kadarda hassas değil.

Edit: Arkadaşlar bazı arkadaşlar "tavsiye ederim", bazıları "tavsiye etmem" diyorlar. Bunu derken neyi göz önünde bulunduruyorsunuz. Avantajları ve dezavantajlarıyla birlikte yorumu yaparsanız herkes tarafından okunur ve daha faydalı olunabilir.

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
Saqol YardımLarınız için 5800 XM :) hem fiyat uygun hemde telefon süperrr...

JayJayyy

Üye
5800 perfect.

inegollu1996

Üye
Katılıyorum sana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt