Nokia 5800 XpressMusic

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArdaBozkurt

ArdaBozkurt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic
Arkadaslar ilk önce herkese selam, bu sitede yeniyim ben.

Benim Nokia 5800 XpressMusic'de sorun var, SIM Card Registration Failed yaziyor, yani sim karti kaydedemiyor, bunu ben nasil cözerim, sitede iki saatir ariyorum bulamadim sizden yardim icin bu konuyu actim.

Perfect!

Üye
telefon yurtdışındanmı geldi

Perfect!

Üye
taktığın hat o ülkeye ait değilse böyle bir hata veriyor bildiğim kadarıylada sen aldığın yere göster istersen

ArdaBozkurt

ArdaBozkurt

Üye
    Konu Sahibi
taktığın hat o ülkeye ait değilse böyle bir hata veriyor bildiğim kadarıylada sen aldığın yere göster istersen

Sorun o degil heralde, telefonu alirken sadece bir hat kullanilabilir demislerdi yani bir hata acik diger hatlar islemez bu telefonda dediler, ama ben iste hat degistirdim ondan öyle bir sorun oldu, telefonu nasil kirip istedigim hati kullanabilirim onu merak ediyorum. Telefoncular bunu yapar ama kendimiz yapabilirmiyiz bunu?

intoman

intoman

Üye
ya bi kod giriyorsun unlock oluyor tel ama o kod ne blmiyorum hani vardır ya *# diye başlayan bir kod googleden araştır bulursun youtubede bir video su vardı birazdan koyarım onu ...

fbforever

fbforever

Üye
*#7370# ?

intoman

intoman

Üye

yok arkadaşım o kod telefonu fabrika ayarlarına getirir benim dediğim baya uzun bi kod yanlış bilgi vermeyelim lütfen ...

--------------- Ekleme ---------------

biraz araştırdım da bu kod telefonun imei numarası ve kullanmak istediğin operatöre göre deyişiklik gösteriyormuş bana özelden ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım ...

fbforever

fbforever

Üye
Telefonu aldığın ülke ile hattı aldığın ülke aynı mı?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Türkiye dışındaki ülkelerde hatta özellikle Avrupa ülkelerinde böyle bir acayiplik var neden hala çözemedim. Telefon Hat üzerine kayıtlı yapılıyor. Güvenlik için olabilir aslında biraz mantıklı...

Sorununa gelecek olursak söylediğim gibi telefon hattın üstüne kayıtlı. SimUnlock yaparsan telefon garanti dışı kalır 5800'da yapılıp yapılmadığını da bilmiyorum açıkcası.

ArdaBozkurt

ArdaBozkurt

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım o kod telefonu fabrika ayarlarına getirir benim dediğim baya uzun bi kod yanlış bilgi vermeyelim lütfen ...

--------------- Ekleme ---------------

biraz araştırdım da bu kod telefonun imei numarası ve kullanmak istediğin operatöre göre deyişiklik gösteriyormuş bana özelden ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım ...

Ben yeni oldugum icin özelden mesaj atamiyorum burdan yardimci olurmusun

mureyt

Üye
slm aynı hata bendede var benım tel yurt dışı ama 4-5 ay önce geldi ve o zamandan bu zamana kadar kullanıyorum ve hatayala bugün karşılaştım sanırım onarım gerektiriyo :(

uPPsCa

Üye
Tek hatta açılmıssa..sanırım pasaport La acıyoLardı tam hatırLamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt