Nokia 5800 xpressmusıc yeni güncelleme geliyorrrrrrr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 xpressmusıc yeni güncelleme geliyorrrrrrr
BEYLER BEKLENEN güncelleme yolda haftaya güncelleye bileceğiz buyrun orjinal sitenin ingilizcesi

Yes guys, after months of wait finally the update is about to revealed. The most awiated update for 5800 users. Previously mistaken as v31 is now v41 which brings homescreen just like the n97 or 5800’s little brother 5530. We do not have sufficient details on the changelog. But let’s cross our finger and pray for kinetic scrolling too. Anyway comment the changes you would like to see in this…

beyler google çeviriciden çevirdim ve türkçesi

"Evet çocuklar, sonra nihayet güncelleme beklemek aylar hakkında ortaya etmektir. 5.800 kullanıcıları için en awiated güncelleyin. V41 olan N97 veya 5.800's Little Brother 5.530 gibi ekranı getirir Önceden olarak v31 yanlış şimdi. Biz değişmek yeterli bilgi yoktur. Ama kinetik kaydırma için de bizim parmak ve dua geçmesi yeterlidir. Her neyse bu görmek istiyorum değişiklikleri Yorum ..."

n97 ev ekranının iyişallah aynısı olur dua edinnnn :ehe:ehe:ehe

_ARDA_

_ARDA_

Üye
bilgilendirmen için tşkler ama , ""orjinal sitenin"" derken ?

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
orjinal derken ilk önce türk sitelerinde yayınlanmadan önce ilk yabancı sitelerde açıklanırya ordan buldum ordan orjinal dedim

mustafa

mustafa

Üye
valla zannetmiyorum ama olsa iyi olur. hayırlısı hadi bakalım.

--------------- Ekleme ---------------

bu linkte hiçte öyle demiyor ama

bigboss35

bigboss35

Üye
arkadasım umarım yeni güncelleme bir an önce gelir ama sanırım mayıs ayının ortalarında çıkacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt