nokia 5800 xpressmusic video oynatıcı isteği

Sponsorlu Bağlantılar

cutif

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xpressmusic video oynatıcı isteği
arkadaşlar bende 5800 s60 5th edition software v31.0.101 sürümü var ve bu siteden ve diğer sitelerden indirdiğim bütün programlar çalışmıyor.sertifika hatası veya urum sorunu oluyor.lütfen doğru dürüst çalışan avi. formatlarını izleye bileceğim bir program bulun bana teşekkürler şimdiden herkese.

• Beğen
Tepkiler: milalzaf

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Önce ya telefonunu hack yapman lazım yada indirdiğin dosyaları sertifikalaman lazım yahut programların signed olanlarını indirmen lazım ama bu son seçenek pekte işe yarar olmuyor çünkü programı sertifikalayan şahıs kendi telefonuna göre yapınca başkasında yine sertifika hatası veriyor.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaş video oynatıcı demiş ve avi uzantısından bahsetmiş :)

cutif

Üye
    Konu Sahibi
peki benim telefonum v5 değil deyilmi v3?

cutif

Üye
    Konu Sahibi
yok olmuyor bir sorun var arkadaşlar.sertfika sorunu nasıl çözülür.bilen varsa lütfen anlatsın 3-4 program indirdim yine olmuyor.

Ornitorenkk

Üye
Dostum opda dan sertifika sorununu çözebilirsin.Daha sonra telefonunu phoenix ile hacklemeni öneririm.

karloff

Üye
Sertifikayı nasıl alacağın ve dosyalarını nasıl sertifikalayacağın forumlarda anlatıldı. Araştırsan bulursun

samibaba_38

Üye
nokia 5800 xm im var. Ve şu anda hasta yatağımda yatıyorum. Face deki videoları açmıyor.ayrıca okey neyim oynayamıyorum. Yardım istiyorum.

Üst Alt