Nokia 5800 XpressMusic - N97 s60v5 Msn Live Messenger Mobile

Sponsorlu Bağlantılar

1907maxxx15

Üye
sertifika hatası veriyo bu msn programı

beko4114

Üye
peki kontör gidiyomu yoksa wifa ilede oluyomu

cemo41

Üye
:off:olmuyor olmuyor..

Marcell Ricky

Marcell Ricky

Üye
Sağol dostum

ulanmal282

Üye
kardes tel den nete baglanyrm ve yuklenmyr. Var mı bı cozum

ntquartex

ntquartex

Üye
Önceden oluyordu ama yaklaşık 1 aydır çalışmıyor maalesef...

bulent_mert

Üye
wala ne adoba flaş player9 bulablyrum nede msn 5800

murattulcu

Üye
tşk saol kardeş

FOXT61

Üye
arkadaşlar program çalışmıyor. Şu ana kadar 5800 da çalışan tek msn prosu ım oda paralı:(

arkadasım nimbuzz var msn extra facebook messenger lıstenlede konus dıger messengerlerıde destekler ve bedavadır..(h)

descantes

Üye
Merhaba Arkadaşlar İndirdim fakat sürümü Dolmuş sertifikalı olması lazım Yinede saol kardeş

LoKMaN45

Üye
süresi gecmis sertifika diyor bu

--------------- Ekleme ---------------

buldum ama baglanacak mı bilmiyorum

benpeace

Üye
nokıa com tr gir ve ovi yi bilgisayarına indir ve kur.usb kablosuyla bağlan

emine101

emine101

Üye
eskiden 6300 vardı bende turkcellim msn kullanıyordum. yeni telefon 5800 ı alınca turkcell i aradım msn için ayar yapalım dedim. operatör, 5800 lerde msn kullanılmıyor dedi. bu kadar net bir cvp tan sonra neden msn yuklemeye çalışıyoruz?
demek ki yüklenmiyor.

meosenturc

meosenturc

Üye
eskiden 6300 vardı bende turkcellim msn kullanıyordum. yeni telefon 5800 ı alınca turkcell i aradım msn için ayar yapalım dedim. operatör, 5800 lerde msn kullanılmıyor dedi. bu kadar net bir cvp tan sonra neden msn yuklemeye çalışıyoruz?
demek ki yüklenmiyor.

Belki orjinal messenger yazılımları yoktur dokunmatik sistem için ama ben bu programı değil de benzerini hem wifi hem de kenfi avea internetimle tıkır tıkır kullanıyorum... :)

emine101

emine101

Üye
Belki orjinal messenger yazılımları yoktur dokunmatik sistem için ama ben bu programı değil de benzerini hem wifi hem de kenfi avea internetimle tıkır tıkır kullanıyorum... :)

Ben telden sadece msn ye bağlanıyordum. Turkcell e haftada 1.4 TL ödüyordum... Telefon bayisine gittim bugun, bayidekiler ; "Yakında 5800 lere de msn yi eklerler , 6300 lerde de msn yi sonradan kurdular" dediler. Yani sizin deyiminizle orjınal msn yazılımlarını bekleyeceğiz.

kAyZeRr

Üye
süresi gecmis sertifika diyor bu

--------------- Ekleme ---------------

buldum ama baglanacak mı bilmiyorum

kardes saol ben yukledım eskısındende guzel bu

besyooo66

Üye
arkadaşlar 5800 msn proğramı yok hiç aramayın boş yere telefon aldım alalı bakıyorum proğramı bulmak için ama nafile ben yoruldum artık sizde uğraşıp boşa zaman harcamayın hiç birisi çalışmıyor "süresii geçmiş sertifika diyor'' bu ne yaaa....

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye

bizede bi linkini atsan ya

emncnasln

Üye
süresi geçmiş sertifika diyor bu ne yapmm lazım:off:

kekotr55

Üye
kdmg.bemwtpaejğ

Üst Alt