Nokia 5800 XpressMusic - N97 s60v5 Msn Live Messenger Mobile

Sponsorlu Bağlantılar

korhan27

Üye
hata verıo

by_kirkof

Üye
ne gerenk var ya bunlara girin googleye mobil msn yazın ilk sırada microsoftun kendi yeri mobile.msn.com a giriyorsun
2 secenek geliyor 2. olan msn mesenger ı giriyorsun msn adresi şifreni istiyor giriyorsun ve msn olayı tamm :)

Egegüney

Üye
Arkadaşlar boşuna bu programı yüklemeyin..nokia 5800 model aygıtlar messenger i desteklemiyor..yani sittin sene uğraşsanız mümkün değil! ben destekliyo die özellikle msn için almıştım tam bi hayal kırıklığı oldu benim için:(

--------------- Ekleme ---------------

Nimbuzz süpppper
nimbuzz hkknda bilgi verirmisin arkadaşım..neyi süper süper olan nee!? nasıl yükleniyo nasıl çalışıyo ? msn deki listemizdeki kayıtlı arkadaşlar görüyo mu bizi!??

Kaadge

Üye
Teşekkürler

emre242

Üye
Arkadaslar ben ındırdım ama telefona attıgım da "suresı gecmıs sertıfıka" dıor sorun nedır acaba bı help me ?

erendurakk

Üye
Kardes eellerine saglık ama süresi dolmus sertifka diyor kurulmuyor yani telefona

appof

Üye
iyi günler.

nimbuzz kullanıyorum ama nimbuzz da sadece sesli konuşma yapmak mümkün msn messengerında. Hem görüntülü hem sesli konuşma yapacağım başka msn messenger içeren program biliyor musunuz? palringo yu duygum ben ama denemedim.

Nimbuzz kullanıyorum çok memnunum sesli konuşması da 10 numara ama dediğim gibi görüntülü konuşmayı nasıl sağlarım?

nikolas39

Üye
süresi geçmiş diyo yha ne demek

123ceko123

Üye
eyw

kiwancc_

Üye
5800 da sertifikanın süresi geçmiş diyor. yılı geri aldım, bu seferde daha geçerli değil diyor. uygulama bozuk.

erhanay

Üye
nokia almayin ovi denen magazasini ücretsiz hale getirene kadar protesto edin para verip aliyorsun ürünü kullanmak icin oviden programlarini satiyor nokia müsterilerini resmen soyuyor nokia ya ders verelim nokia ürünlerini garantisi bitmeyen ürünleri servise bahane ederek yollayin kek olamayin kendinizi soydurmayin

ali_kemal_ordu

Üye
wlan lı çalışıomu

spider124

Üye
eyv...

umitaskin84

umitaskin84

Üye
yapanın ellerinesağlık da sorunlu bu msn programı wirelessden bağlanmıyor hatta hiç bağlanmıyor silmek istiyorum silemiyorumda ne yapıcaz şimdi (tel 5800)
tel hemen çöpe..

aypera

Üye
Ben telefona attım ama görünmüyor belgelerde ne yapabilirim acil yardım...Pc de açtığımda görünüyor telefonda yok.

murat 16

murat 16

Üye
olmuyor bu da işe yaramıyor 5800 msn hayal mi ?

dnzalkn

Üye
Arkadaslar msn live için bu kadar uğrasmayın ovi de vardı ama şu an kaldırdılar ama Nimbuzz isimli program halen ovi den indirebiliyor msn'e de sorunsuz giriyor hatta çok net şekilde msn den sesli aramada yapabiliyor o açıdan bakıldığında msn live gereksiz kalıyor
NİMBUZZ yükleyin uğrasmayın baska programla wlan olduğu zamanlarda direk wlan giren bi program

sempatq

Üye
ya arkadaşlar bu ovi den bişi nidirebilmek için üyemi olmak gerek ver ücretlimi bilginiz varmı

hakanatar

hakanatar

Üye
arkkadaşlar süresi geçmiş sertifika diyorsa 1 sene geriye alın telefondaki yılı o zaman sorununuz halolur

murat 16

murat 16

Üye
ya arkadaşlar bu ovi den bişi nidirebilmek için üyemi olmak gerek ver ücretlimi bilginiz varmı
ımaıl le üye oluyorsun. indirme ücreti yok .internet e bağlantı ücreti 2 kntr.

Üst Alt