Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

fzthakan

Üye
garmin açarken nereye diyor ben de konumlarımdan evimi tılıyorum ama progdan atıyor buna çözüm var mı?

xyz97

Üye
kardeş kurulum oluyır saol ama kart kodu girilecek yer yüklenmiyorr

beratta42

Üye
link ölü

intifada43

Üye
ne yaptıysam no map ı çözemedim harita gözükmüyor uydu bulunmuyor
lütfen care

--------------- Ekleme ---------------

harita dosyası neden cd kalıp dosyası olarak geliyor

olay_firar

Üye
arkadaşlar bende gps çalışıyordu şu an bi türlü bağlantı kurulamıyor uyduyla.. bi kaç yerden araştırdım tema yüklenince bağlantı da sorun oluyomuş bu konuda bilgisai olan varmı...

dorukarasçakır

Üye
dostumnasıl yükleniyor yardımcı olabilimisin

edarguner

edarguner

Üye
teşekkürler sorunsuz kurdum ve çalıştırdım

mayaza

Üye
slm arkadaşalar sitede yeniyim ve yeni bi nokia 5800 XM aldım ve tamamen navigasyon için aldım. ben şu anda navigasyona bağlanabiliyorum bi problem yaşamadan. anladığım kadarıyla ücretli bağlanıyomuşum. sorum şu olcak
1. navigasyonu ücretsiz kullanabilmem için garmin yükleyip bahsettiğiniz ayarları yapmam mı şartmı.
2. linkin birine baktım garmin orada ücretli, bildiğiniz ücretsiz bi link varmı verirmisiniz.
teşekkürler.

sduras

Üye
slm arkadaşalar sitede yeniyim ve yeni bi nokia 5800 XM aldım ve tamamen navigasyon için aldım. ben şu anda navigasyona bağlanabiliyorum bi problem yaşamadan. anladığım kadarıyla ücretli bağlanıyomuşum. sorum şu olcak
1. navigasyonu ücretsiz kullanabilmem için garmin yükleyip bahsettiğiniz ayarları yapmam mı şartmı.
2. linkin birine baktım garmin orada ücretli, bildiğiniz ücretsiz bi link varmı verirmisiniz.
teşekkürler.
gerekli ayarları yaparsanız ücretsiz bir şekilde kullanabilirsn.:oke:

mesutdikmetas

Üye
Arkadaşlar kurulumu rica etsem resimli bir şekilde anlatabilirmisiniz...?
Siteden indirilirken olduğu yeri pcye ve telefona kurarken ki anları resımleyıp yapabılırsenız cok sevınırım. Başaramıyorumda...

bjk_kartal97

Üye
slm tşk ler

edarguner

edarguner

Üye
3-4 gündür kullanıyorum ama Route66 veya Ndrive bundan kat ve kat daha iyi.Birkere harita dizaynları sanki elle çizilmiş ve kötü.Uyduya bağlanma hız ben A-gps kullanıyorum 2-3 saniye ama sadece bu yetmiyor tabiki.Ama arkadaşın emeği ve paylaşımı için tekrar teşekkür ederim.

ozzysound

ozzysound

Üye
link eror yazyor olu sanrım.

korn_344

korn_344

Üye
burda sadece
BlackBerry'nin uyguLamaLarı var?

piyanist123

Üye
teşekkürler

celebi20

Üye
texolduğu zaman açmıyor doğru bernim deoölydi oldu tşklrrrrr

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar kullanıyorum sorun yok bağlanıyorum fakat bağlandıktan sonra turkcellden para gidiyor

telefonum 5800 ayarları yapmış olmama rağmen Yer içinde sadece YARDIMLI GPS - TÜMLEŞİK GPS seçili neden olabilir yardım lütfen

buculike

buculike

Üye
teşekkürler

selamolsun66

Üye
arkadaslar o dosyaları unl yaptım ama hala no maps diyor birde ilk actıgımda urun kodu istiyor hemde gps baglanmıyor bluotut kapalı diye hata veriyor yardım ederseniz sevinirim bekliyorum

serincen

Üye
NOKİA da Garmin i tek geçerim.Diğer cihazları bilemem denemedim ama Nokia ile Gramin çok uyumlu

Üst Alt