Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

EDD.tr

Üye
Merhabalar,

Kaydettiğimiz iki dosya ile birlikte telefonumuza atmak için harita dosyasını , yine Reis'in sitesinden
*ben bu dosyayı kullandım ve denedim.

indiriyoruz.

Saygılarımla

Bu link ölmüş yenisini koyabilir misiniz?

Elfemsi44

Üye
kurarken metin dilini seç diyor ya ordan türkçe yi buluyorum fakat sonraki diyemiyorum yardım eder misinizz???

dayi434

dayi434

Üye
Sayın Adminler ve Konu açanlar,emeği geçenler;
Herkesin yorumları aynı yönde ve açıkçası bende hiçbirşey anlamadım..
Şu konuyu temize çekecek kişi - sıfırdan kurulumunu anlatırsa Çoooook dua ve teşekkür alacak bence.. Acilen el atmanızı rica ederiz..
Ben kurmuş olsam hiç üşenmem yazardım ama bekliyorum şu an ;)
Umarım sonuca ulaşırız.
Saygılarımla...

hasan_oner249

Üye
linki kırık ve indiremiyorum :( Lütfen biri yardımcı olsun

şehzadem1973

şehzadem1973

Üye
arkadaşlar iyi günler, ben 5800 a garmin yükledim, güzel de çalışıyor, ancak türkiye haritası güncel değil, en son güncel türkiye haritasını nereden bulurum ve nasıl yüklerim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. saygılarımla..

YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE YUKARDAKİ GİBİ MESAJ YAZDIK, ANCAK BİR YARDIM EDEN BULUNMADI, NE OLDU BU KENT TERK Mİ EDİLDİ. EYYYYYYY AYDIN ULEMA NİRDESİNİZ YAV. HADİ Bİ ZAHMET...

krbk7860

krbk7860

Üye
arkadaşlar iyi günler, ben 5800 a garmin yükledim, güzel de çalışıyor, ancak türkiye haritası güncel değil, en son güncel türkiye haritasını nereden bulurum ve nasıl yüklerim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. saygılarımla..

YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE YUKARDAKİ GİBİ MESAJ YAZDIK, ANCAK BİR YARDIM EDEN BULUNMADI, NE OLDU BU KENT TERK Mİ EDİLDİ. EYYYYYYY AYDIN ULEMA NİRDESİNİZ YAV. HADİ Bİ ZAHMET...

bu linkten haritayı indir ve teldeki garminin içine at. en son güncel harita.2010.01 tarihli harita,:oke:

şehzadem1973

şehzadem1973

Üye
krbk7860 üstad teşekkürler, yükledikten sonra izlenimlerimi bildirecegim

--------------- Ekleme ---------------

üstad teşekkürler çok güzel

hevesmi70

hevesmi70

Üye
bu link kırık olduğu için olmuyor lütfen yeniler misiniz

ismail arıkan

Üye
teşekkürler

gzararsiz

Üye
5800 de adres ararken arama menüsünden işaret tablosuna girince tekrar arama menüsüne girmiyor. işaret menüsünde kalıyo. bunun çözümü varmı aceba...

owmer_14

Üye
-Reis'in sitesinde bulunan dosyalarını indiriyoruz
kardeşim bu link ölüü ya onla ilgilenir misn

kafkasli41

kafkasli41

Üye
haritayı verecegin link ölmüş yenilermisin?

kissmydagger

Üye
Beylere bana acil yardım edecek birisi lazım

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edecek arkadas pm atsın mail adresimi vereyim

emr1999

Üye
kardeşim bu garminin tam link i versen sewınırm
bulamadm

senson

Üye
nasıl indirdimizide yazsan iyi olurdu

alpharry

alpharry

Üye
kardeş bn yükledim 20 dk açık alanda bekledim gps aranıyor diyor kalıyor yardımcı olur musnz

attilla19

Üye
Site açılmıyor .......

salih1982

Üye
abi haritayı indiremiyorum rapıd eror diyo

st_anger52

Üye
arkadaşlar ben kurdum sorunsuz çalışıyor fakat tam 3 ayrı forumdan bilgileri harmanlayarak kurdum.burdakilinkte kurulum dosyası yok fakat ilk sayfanın sonuna doğru başka bir arkadaşımız yeni versiyon için link atmış onu indirdim.sonra burada denilenleri yaptım.haritayı da başka siteden indirdim.hepsini harmanladım ve kurdum.ilk başta no map yazdı.gps kapalı yazan yere tıklayıp gps etkinleştiri seçtiğimde canavar gibi çalışmaya başladı ;) hadi kolay gelsin.

Üst Alt