Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

evet arkadaslar avrupa haritasi da denenmistir sahane calisiyor

arkadaşlar yüzbaşılar ben acemiyim ama çok yetenekliyim ama bir türlü garmini indiremedim bana dakunmatik olan bir garmin (5800) için yardımcı olun buradaki ilk linkteki uyumlu garmini yükleyemedim yoksa bu garmin ücretlimi lütfen cevap

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yüzbaşılar ben acemiyim ama çok yetenekliyim ama bir türlü garmini indiremedim bana dakunmatik olan bir garmin (5800) için yardımcı olun buradaki ilk linkteki uyumlu garmini yükleyemedim yoksa bu garmin ücretlimi lütfen cevap

arslan14

Üye
Nokia 5800 XpressMusic telefonuma kurdum ve mükemmel çalışıyor emeği geçen ve bizlerle paylaşanlara çok teşekkürler

By_Y-w-Z

Üye
ya abi bu Garmin beni delirticek telefonu açıp kapattığım gibi kontürüm gidiyo bune yaa bunu nasıl önliye bilirim 2. benim wifi olduğu halde öncelik türkcell olarak giriyo kontür gidiyo abi bi yardım lütfen skyfire fln internete girdiğim zaman öncelik wifi oluyo o hedeflerde fln diosan öncelik benim wifi onu önermeyin başka bişiler sölermisiniz kontür kalmadı ya telefonda...

ben garmini kaldırdım telefondan telefonu açtım kapadım kontür gitmedi bi çözüm bulunana kadarda kurmıcam

-Reis'in sitesinde bulunan dosyalarını indiriyoruz.
bunun içinde bulunan "Garmin .exe" programını çalıştırıyoruz.

1 kutucuğuna kopyaladığımız " kart kodu " nu yazıyoruz..
2 kısma'da Custom Map kısmında açılan alana 848 girip tamam diyoruz

verdiğiniz linkte inen dosyanın içersindekiyle anlattıklarınız çelişiyor...
bulamadım yapamadım?

mitimben

Üye
sevgili arkadaşlar 5800 ımı yeni aldım aranıza da yeni katıldım, ovi maps var son halini güncelledim ama bulunduğum yer denizli/çameli bir türlü haritada gözükmüyor, acıpayam da gözükmüyor, birileri yardımcı olursa garmin yükleyecem ama acaba haritalarda var mı çameli onu merak ediyorum, yoksa şehir merkezlerinde çok iyi iş yapıyor, bi zahmet haritalaranıza bakarsanız çameli varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler...

yannız bu kapalı alanlarda hiç çalısmıor denecek kadar az çalısor yannız direk gokyuzu gormesı lazım bu programın

ellerinize sağlık yapımda ve yayında emeği geçenlere saygılar bizden

firat72

Üye
ya arkadaşlar ben de 5800 kullanıyorum söylenenlerin aynısını yapıyorum metin dili seç diyor ya türkçeyi seçiyorum sonraki butonuna basıyorum telefon donuyor bir de kurarken telefonla uyumlu değil diyor gerçi ona rağmen yine de kuruyor da yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler

Öncelikle paylaşımı yapan arkadaşımıza ve özellikle reis-i eagles a çok teşekkür ederim.2 gün önce 5800 aldım ve bu tarz teknolojiler açıkcası benim kuşak için baya uzak olduğundan 2 gündür bütün yazıları okumaya gayret gösterdim boş bir soru sormamak amacıyla.

Aklıma takılan ise garmini ücretsiz faydalanmak için ilac tabir edilen hack yönteminin kurmamız lazım peki bu kurduğumuz program telefonumuzun orjinalliğini garantisini bozmaktamıdır acaba?İmei numarası değiştirme gibi durumlardan bahsediliyor.İmei num.değişmesi durumu varmıdır?

Lafı uzun tuttuysam affola 5800'ı gps için aldım ama ovi maps şuan bulunduğum ilçeyi bile göstermediğinden garmine ihtiyacım var ancak bahsettiğim gerekçelerden çekiniyorum.Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

krbk7860

Üye

Garminin ilaçlamasını yaparken telefonun imei numarasını girmenize gerek yok onun yerine garminin kart kodunu girerseniz de olur. Ben öyle yaptım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Garminin lamasını yaparken telefonun imei numarasını girmenize gerek yok onun yerine garminin kart kodunu girerseniz de olur. Ben öyle yaptım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Yani ilacı kullanırsam herhangi bir orjinallik kaybetmezmiyim?

tatarix

Üye
arkadaşlar garmin indirmek için verilen sayfadaki adres bu. lakin bunun neresinden indiriyorsunuz? ben bulamadım... 5800 kullanıyorum... lütfen yardım...

veli2154

Üye
arkadaslar ama gps e baglanırken sebeke üzerinden diyor ücretsiz degilmiydi bu program

yaa haritayı indiremedim yardım lütfen