slm arkadaşlar ben yeni 5800 aldım bu işlerinde acemisim ama navigasyon olayı bana lazım 2 gundur uğraşıyorum ama bir türlü beceremıyorum denilenleri yapıyorum garmin açılıyor ama başka birşey yok anlamadım acaba 5800 olupta kullanabılen bı arkadaş varmı ? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
--------------- Ekleme ---------------
sorun kalmadı arkadaşlar 5800 için aşağıdaki adrete ne diyorsa aynen ama harfi harfine dikakt edin ki sorun çıkmasın ben acele davrenıp 2 gun ugrasanlardanım ama sız yapmayın rahata erin::
bütün işlemleri dikkatlice yaptim sw.unl ve gmapsupp.unl yi de aynen yaptim haritayi indirdim yükledim. türkce ses vs onu da yükledim ama harita açilmiyor. no map yaziyo. acaba bu inen harita dosyasi image(cd kalıp dosyası) dosyası olduğu için mi acilmiyo. teşekkürlerr
bütün işlemleri dikkatlice yaptim sw.unl ve gmapsupp.unl yi de aynen yaptim haritayi indirdim yükledim. türkce ses vs onu da yükledim ama harita açilmiyor. no map yaziyo. acaba bu inen harita dosyasi image(cd kalıp dosyası) dosyası olduğu için mi acilmiyo. teşekkürlerr
Arkadaslar imdaaatt..
Ben simdi belarustayim, nokia map loader var bnde belarus haritasini indiriyorum.. BAskent minskin sadece 3 caddesi var baska bisi yok.. Bu Garmin programi bana yardimci olucakmidir??
Nolursunuz yardimci olun.. 3 gun sonra yola cikicam turkiyeye ve telefonumuda gps olorak kullanmak istiyorum.. telefon 5800..cok tesekkurler..