Nokia 5800 Xpress Music SD kart içeriği (orjinal)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xpress Music SD kart içeriği (orjinal)
Arkadaşlar ben geçenlerde 5800'in hafıza kartını bilgisayarda formatladım şimdi telefon düzenden çıktı
Ilk fabrikadan gelen 8 gb'lık kart içeriğini nereden bulabilirim ?
Kartta cache private sys gibi gizli dosyalar var özellikle gizli dosyalar ile birlikte lazım. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkür ederim.

ecel54

ecel54

Üye
hafıza katını biçimlendirdiysen geri getiremezsin. uygulamaları yeniden yüklemen gerekir

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
hafıza katını biçimlendirdiysen geri getiremezsin. uygulamaları yeniden yüklemen gerekir
benim istediğim uygulama değil içinde gizli olan sistem dosyaları örneğin cache , private , sys , system gibi.

ecel54

ecel54

Üye
benim istediğim uygulama değil içinde gizli olan sistem dosyaları örneğin cache , private , sys , system gibi.

o dediğin klasörlerde uygulamalar bulunur ve sildiysen geri getirilemez. telefonunda sorun yaşıyorsan hard format at sorunun düzelir ama dosyaları geri getiremezsin

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
az önce ==> 5800 SW 0634466 EURASIA 8G 3.0.fpsx (MEMORY CONTENT)<== diye bir dosya buldum . Bu dosyanın içine nasıl girebilirim ? Yani .fpsx uzantısını nasıl açabilirim ? Yardım eder misiniz ? :(

sinanorta

sinanorta

Üye
az önce ==> 5800 SW 0634466 EURASIA 8G 3.0.fpsx (MEMORY CONTENT)<== diye bir dosya buldum . Bu dosyanın içine nasıl girebilirim ? Yani .fpsx uzantısını nasıl açabilirim ? Yardım eder misiniz ? :(

Arkadaşım doğru dosyayı bulmuşsun.
Açman için Nokia Cooker programını yüklemelisin. Böylece telefonun içindeki orjinal dosyaları görebilirsin.
Resimler,videolar,müzikler gibi.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşım doğru dosyayı bulmuşsun.
Açman için Nokia Cooker programını yüklemelisin. Böylece telefonun içindeki orjinal dosyaları görebilirsin.
Resimler,videolar,müzikler gibi.
Nokia Cooker programını nerden bulabilirim? Yani link var mı ?

sinanorta

sinanorta

Üye
Nokia Cooker programını nerden bulabilirim? Yani link var mı ?

http://www.symbian-toys.com/nokiacooker.aspx

Programın yapımcısı ücretsiz olarak veriyor. Dosyayı bu program ile aç. Sonra 5 dakika falan bekle. Çünkü yüklediğin memory card dosyası 1.2 GB gibi bir şey hatırladığım kadarıyla.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi

Programın yapımcısı ücretsiz olarak veriyor. Dosyayı bu program ile aç. Sonra 5 dakika falan bekle. Çünkü yüklediğin memory card dosyası 1.2 GB gibi bir şey hatırladığım kadarıyla.
Teşekkür ederim , bu içeriği telefona bu program ile nasıl yükleyebilirim ? Yardım eder misin üstad ? (İçerik boyutu 1.27GB)

sinanorta

sinanorta

Üye
Teşekkür ederim , bu içeriği telefona bu program ile nasıl yükleyebilirim ? Yardım eder misin üstad ? (İçerik boyutu 1.27GB)

İstersen elle kendin at dosyaları.
Nokia Cooker klasörüne gir ve sonra Files klasörüne gir. Buradan programın açtığı memory content.fpsx(127 GB'lik dosya). İşte program bu klasöre açıyor. Oradan hatta istediklerini atabilirsin.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi

İstersen elle kendin at dosyaları.
Nokia Cooker klasörüne gir ve sonra Files klasörüne gir. Buradan programın açtığı memory content.fpsx(127 GB'lik dosya). İşte program bu klasöre açıyor. Oradan hatta istediklerini atabilirsin.
Çok teşekkür ederim. Sağolun-Hayırlı Ramazanlar.

• Beğen
Tepkiler: sinanorta
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt