olmayanadam
Üye
Nokia 5800 Xpress Music 350 TL Tekirdağ
Müzik merkezli telefon 3.2-inch haptic dokunmatik ekrana , çift LED Flash 3.2- piksel AF kamera, A-GPS, HDSPA ve microSD desteğiyle 16 GB'a kadar genişletilebilen hafızaya sahip. Yüksek sesli hoparlörü fazlasıyla net ve canlı. Bu telefonu satın aldığınızda 1 yıl boyunca Nokia Music Store katologlarına sınırsız erişim hakkınız olacak cunku ben daha kayidini bile yaptirmadim böylece istediğiniz müziklere yasal yoldan sahip olacaksınız.
Telefonu kiz arkadasima hediye etmistim ama teknoloji özürlü oldugu icin kullanamadi )
Kutu İçeriği ;
Batarya,
Şarj Cihazı,
Video Çıkış Kablosu,
Bilek Askısı - Pena,
Stereo Kulaklık
Kullanma Kılavuzu
Faturası ( 25.05.2010 ) tarihine kayitli
kutusu vs.
Telefonda sonradan satın aldığım 50 TL değerinde Invisible Shield Nokia 5800 Görünmez Çizilmez Kılıf bulunmaktadır.Yani telefon sıfır değerindedir kılıftan dolayı. Yani Nokia Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir
Cihazin fiyati 350TL dir
ihtibarat : [email protected]
Telefonu kiz arkadasima hediye etmistim ama teknoloji özürlü oldugu icin kullanamadi )
Kutu İçeriği ;
Batarya,
Şarj Cihazı,
Video Çıkış Kablosu,
Bilek Askısı - Pena,
Stereo Kulaklık
Kullanma Kılavuzu
Faturası ( 25.05.2010 ) tarihine kayitli
kutusu vs.
Telefonda sonradan satın aldığım 50 TL değerinde Invisible Shield Nokia 5800 Görünmez Çizilmez Kılıf bulunmaktadır.Yani telefon sıfır değerindedir kılıftan dolayı. Yani Nokia Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir
Cihazin fiyati 350TL dir
ihtibarat : [email protected]