5800 xpress music 250 tl son fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpress music 250 tl son fiyat
TELEFON TEMİZDİR 10 ÜZERİNDEN 9 ALIR GARANTİSİ YENİ BİTMİŞTİR BU LİNKTEN FOTOLARI BAKABİLİR BURDAKİ NUMARADAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ YADA MESAJ ATABİLİRSİNİZ

juristokrat

juristokrat

Üye
alıcısı degilim ama fiyati cok diyon.

miqroexpect

miqroexpect

Üye
Kardeş yanlış anlama ama bence ürün temize benziyo fiyat gayet iyi hayırlı satişlar

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş ya ürün tamir yüzü görmemiş bi ürün ekranın üzerinde bi tane leke yok bide 250 den aşağı inmem sıfırı 550 tl xperia arc yada neo alcam bu

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
kızkardeşim için düşünüyordum ama saglık olsun.250 fazla. kaldı ki 550 tlye s3 ALINIR BEYA :))) hayırlı satıslar kardeşim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Garantisi bitmiş ve ikinci el telefona çok istiyorsun arkadaşım. Sitede 200 lira fiyat aralığında satış yapılıyor. Fiyatı duzenlersen alıcı bulabilirsin. Birde 550 sıfırı demişsin o paraya şu zamanda 5800 alanı eşek sudan gelene kadar dövmek gerek. ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Garantisi bitmiş ve ikinci el telefona çok istiyorsun arkadaşım. Sitede 200 lira fiyat aralığında satış yapılıyor. Fiyatı duzenlersen alıcı bulabilirsin. Birde 550 sıfırı demişsin o paraya şu zamanda 5800 alanı eşek sudan gelene kadar dövmek gerek. ;)

Katılıyorum :)

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
bide 500 tl galaxy s3 bul bende alıyım orjinal olcak spot olmucak trden alınmış olcak bul adama bak s3 diyo 500 tlye deli olucam ya oruçluyken ağzımı bozmak istemiyom

- - - Eklendi - - -

250 çok ha sen sahibinden.coma gir bi bak bakıyım 200 tl ye bu temizlikte bulabilicenmi

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Mağazadan cihaz temizde görünüyor. 190 TL Link:

5800 2. el ederi 200 TL yi geçmez. Geçerse mahalesef pek alınası olmaz. Hayırlı satışlar.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
ya beni sinir eden adam s3 ü 500 tlye alcakmış bilmem neymiş konuşuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt