Master of Jedi
Üye
eğer wireless in varsa telefondan güncelle
yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tutarak telefonu açıyorsun ve el sıkışma ekranına kadar bu tuşları basılı tutuyorsun, sonra formatlama işlemi başlıyor. Eğer güvenlik kodu sorarsa 12345 girersin.
ya da
*7370#
El sıkışmadan önce PIN kodu ve güvenlik kodunu sorar. Ayrıca format atınca güvenlik kodu değişmez. Güvenlik kodunu "12345 yazın" demek yerine "Güvenlik kodunu yazın" demek daha doğru.
Bu arada verdiğin kod format atmaz. Fabrika ayarlarına dönüş yapar.
N95 8GB dan geçince sudan çıkmış balığa döndüm resmen ne kadar problemli bir cihaz ya. 1 Hafta oldu alalı bir adam edemedim. v6.0 Eylül'de çıkacak söylenti mi aslı var mı?
Arkadaşlar bende v40 versiyonu var ne yaptıysam bulamadım orjinal bir şekilde 50 versiyonu yükleyemedim. *#0000# den güncelleştirmeleri kontrol et diyorum internet bağlantısı erekiyor diyor bende vodofone de sınırsız bağlantı paketi var. ever diyorum bağlanılıyor diyo bekliyor bağlantı hatası diyor. yazılım güncellemeden de işleniyor diyor sonra ekrandan gidiyor birşey olduğu yok.
Ya bu şeritlere göre ne değişiyor? Bir de parantez içinde TUBE yazanlar var renklere göre model mi değişiyor hiç bir şey anlamadım bu işten
Hiç format attın mı telefonuna?Güvenlik Kodu Değişiyor...
*#7370# de bir format çeşitidir...
--------------- Ekleme ---------------
v6 Versiyonu Eylül Ayı İçerisinde Çıkacak....
Telefonun sürekli neden resetleyip kapanıp açıldığı hakkında da bilgin varsa yardımcı olursan çok sevinirim