Nokia 5800 XM Sensör Sorunu ? lütfen yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bokimi11

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Sensör Sorunu ? lütfen yardım...
Sensörlü Araba yarışı oynunda araba durmadan sola kayıyor,angelmeter diye bir programda da 4 derece hata olduğunu gösterdi. ne yapabilirim lütfen yardım edinnn

De-Morgan

De-Morgan

Üye
hardformat at geçer bende de oldu daha önce fw yükledim geçti :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde hala aynı

bokimi11

Üye
    Konu Sahibi
off lanet olsn arkadaşımın 5800 da böle bi sorun yok ya hardformat atınca sürümü yüklemek gerekiyomu yeniden ?

neziremir2

Üye
benim de bi sorunum var. tel 2. el 18 aylık garantisi var herşey süper. ama hareket sensörü çalışmıyor. aldığım telefoncuya verdim servise yolladım dedi. 1 hafta sonra geldi. ama ekran yine dönmüyordu. bu hata garanti kapsamında deilmiş.. anakart değişmesi lazımmış...yazılım yeniledim. format attım.. ama nafile...bana yardımcı olursanız çokkkk sevinirim... v52

ultradeniz6

Üye
oha lan bende de 4 derece hata var :S sanırım biz hatalı üretilen sürüme denk geldik. :S

SilentOne

SilentOne

Üye
ama napalım yapcak bişi yok minik sorun çıksada atıyom hard format sonra autoinst... İle kuruyom programları tmmdır

ultradeniz6

Üye
daha çabuk sola dönsün diye yapmış manyaklar. Öyle yapacaklarına 45 derecede değil de 35 derecede dönecek şekilde ayarlayıp, sensörü düzgün taksalar hiçbi sorun olmayacak ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt