Nokia 5800 XM için internetten hızlı dosya indirme programı diye bir şey var mı? Bilgisi var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM için internetten hızlı dosya indirme programı diye bir şey var mı? Bilgisi var mı?
arkadaşlar.5800 kullanıcısıyım ve telefonumdan film izlemeyi çok seviyorum. her defasında filmi pc ye yükleyip sonra telefona yükleme gibi bi şansım yok. Kullandığım browser opera mobil 10 ve internet paketim vodafone cepnet. 50-60 mb lik dosyaları yarım saatte filan indirebiliyorum. Fakat daha yüksek boyutlardaki dosyaları indirmeyi başaramıyorum. Yani indirme başlar başlamaz birden duruyor. Her defasında devam ete basıyorum ama yine 1 sn devam edip duruyor. Bu konuya çözüm için bilgileri olan varsa mesajlarını esirgemesinler.teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

bulunduğum bölge 3g kapsama alanında değil ama internete yinede baya hızlı bağlanabiliyorum. 3g ile bi alakası olabilir mi?

Perfect!

Üye
3g ile alakası olabilir gprsle 3g nin verihızı aynı degil
Birde s60v5 uygulamalar bölünde ınternet uygulamalarda download accelatör var bende de yüklü güzel bişey bi bak istersen

ha bide imzan hoşuma gitmedi akp anayasasına hayır içeriğide biliyorum neyse hadi uzatmıcam

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
bilgilerin için teşekkürler.. ;)

akp anayasası diye bir şey yok. ışte hayır diyenlerin sorunu da bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt