Nokia 5800 XM el radyosu yapma yöntemi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

power-b

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM el radyosu yapma yöntemi.
şimdi bu konuyu kalemli malemli konusunda yapmıştık ama o konuyu saptırmamak için yeni başlık açma ihtiyacı hissettim.

şöyle yapıyoruz.

1- kullanmadığınız kulaklıkları kenara ayırın.
2- gözünüze kablosu sağlam olarak kestirdiğiniz kabloyu alın.
3- jack üzerinden kafanıza göre uzunlukta kesin.
4- jack girişine bağlayın.
5- radyoya girin hoparlörü açın ( anlatmaya gerenk yok herkes biliyore)
6- dinleyin.

oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, TEKYUMRUK ve AlpReis

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
Way çakallll XD bak benim sayemde ne üretiin çaldın uleynnn fikrimi patentini ben alıcam tabi şaka bi yana harbiden güzel oluyo
dipnot:tek rakibim sensin XD

power-b

Üye
    Konu Sahibi
maksadımız bilgi paylaşımı. yoktur içimde bir kişinin bilgisini çalmak olgusu.

herkesin faydalanması dileğiyle...

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
maksadımız bilgi paylaşımı. yoktur içimde bir kişinin bilgisini çalmak olgusu.

herkesin faydalanması dileğiyle...

şaka yapıorum çaldın demedimki :D iyi forumlar bu arada ilk teşekküründe benden unutma

AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah, bende biliyrdum ama neyse:ehe

erdew

erdew

Üye
:D manıklı ben bişey daha ekleyim 5800 da bluetooth kulaklıkla radyo dinlemek istediğinizdede bu yöntemi kullanabilirsiniz önce teli bluetooth kulaklıkla baglayın sonra sonra istediginiz uzunlukta kestiğiniz eski kulaklığı jak girişine takın eskı kulaklıgınızı takınca 4 secenek cıkacak hiç birini secmeyin (secerseniz bluetooth kulaklığı devre dışı bırakıyor] sonra radyoyu acın böylece bluetooth kulaklıktan radyoda dinleyebiliyosuz yanlız bişeyi çözemedim bu şekilde bağlandığınızda telefonun hoperlöründende azda olsa radyonun sesi geliyo gerçi beni rahatsız etmiyor ama bilginiz olsun

maktama

maktama

Üye
:D manıklı ben bişey daha ekleyim 5800 da bluetooth kulaklıkla radyo dinlemek istediğinizdede bu yöntemi kullanabilirsiniz önce teli bluetooth kulaklıkla baglayın sonra sonra istediginiz uzunlukta kestiğiniz eski kulaklığı jak girişine takın eskı kulaklıgınızı takınca 4 secenek cıkacak hiç birini secmeyin (secerseniz bluetooth kulaklığı devre dışı bırakıyor] sonra radyoyu acın böylece bluetooth kulaklıktan radyoda dinleyebiliyosuz yanlız bişeyi çözemedim bu şekilde bağlandığınızda telefonun hoperlöründende azda olsa radyonun sesi geliyo gerçi beni rahatsız etmiyor ama bilginiz olsun
vay bee, ne yöntemler varmış:D teşekkürler.

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye

bluetooth kulaklıgım yok ama hopelörden ses gelmesi biraz garip değilmi

reskin

reskin

Üye

Teşekkür ederim. Bende bunu arıyordum..

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel bir paylaşım saolasın :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
enteresan :ehe

oleytoo

oleytoo

Üye
kardes ben 2. Maddeden itibaren anlamadim :s biraz aciklasan olurmu n97 de deniyim

JayJayyy

Üye
ne?

zatenosman

Üye
şimdi bu konuyu kalemli malemli konusunda yapmıştık ama o konuyu saptırmamak için yeni başlık açma ihtiyacı hissettim.

şöyle yapıyoruz.

1- kullanmadığınız kulaklıkları kenara ayırın.
2- gözünüze kablosu sağlam olarak kestirdiğiniz kabloyu alın.
3- jack üzerinden kafanıza göre uzunlukta kesin.
4- jack girişine bağlayın.
5- radyoya girin hoparlörü açın ( anlatmaya gerenk yok herkes biliyore)
6- dinleyin.

oldu mu?

sende bi yaratıcılık sezdim güzel paylaşım kardeşim sağol bi uğraş yapmıssın takdir ediyorum ama benim anlamadım neden uğraşalım ki tabi kulaklığı olmayanlar baska :) kulaklığı tak aç hoparlörü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt