Nokia 5800 Wlan sorunu 1 haftadır ugrasıyorum ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

STiFLeR31

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Wlan sorunu 1 haftadır ugrasıyorum ..
Arkadaşlar telefonum hiç bi şekilde hiç bir ağa bağlanmıyor. Wlan ağlarını bile zor görüyor en az 2 3 kez denemek zorun kalıyorum. gördüğü zaman bağlan diyorum şirfe felan herşey doğru bağlanırken Wlan ağı bulunamadı die bi hata ! Kafayı yemek üzereyim. Sadece 1 ağdada denemedim 3 ağdada aynı hatayı aldım .. Tele Cfw Atmıştım ondan olabilirmi ?? Sunrise V52

Legendary_484

Legendary_484

Üye
orjinaliyle kullanmazsanız sorun çıkınca sakın nokia'yı kötülemeyin, muhtemelen cfw'den dir kardeşim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kullandığın cfw den kaynaklanıyodur :oke:

STiFLeR31

Üye
    Konu Sahibi
Nokia yı kötülediğim yok ki. Sadece sorunun kaynağını öğrenmek istedim. Tşkler.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Nokia yı kötülediğim yok ki. Sadece sorunun kaynağını öğrenmek istedim. Tşkler.
yok yanlış anladın dostum :) ben onu sana yazmadım, geneline yazdım insanlar hackliyo cfw atıyo sonra bi sorun çıkınca nokia şöyle nokia böyle sen adam gibi kullandında telefon mu bozuldu. haksızmıyım

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​arkadaş haklı...fakat cfw bazen sorunlu olabiliyor..

yok yanlış anladın dostum :) ben onu sana yazmadım, geneline yazdım insanlar hackliyo cfw atıyo sonra bi sorun çıkınca nokia şöyle nokia böyle sen adam gibi kullandında telefon mu bozuldu. haksızmıyım

STiFLeR31

Üye
    Konu Sahibi
Doğru diosun.. Ancak sorunun cfw den kaynaklanmıyormus. Orjinali yükledim yine aynı. Wlan ağı bulunamadı . Buldugu zamanda bağlanırken Wlan bulunamıyor. Wlan ağı bulunamadı ... OFff :/

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ozaman donanımsal bir sorun olabilir garantiye götürmeni tavsiye ederim...
Doğru diosun.. Ancak sorunun cfw den kaynaklanmıyormus. Orjinali yükledim yine aynı. Wlan ağı bulunamadı . Buldugu zamanda bağlanırken Wlan bulunamıyor. Wlan ağı bulunamadı ... OFff :/

xxcasus1xx

Üye
Aynen donanımsal olabilir benim küzenimdede aynı telefon var hacksiz aynı sorun ondada var hemen bir üst kattaki modeme bile bağlanamıyor bağlandığındada bağlantı kopuyor garantiye gönderdik yere çok düşmüş çok sarsılmış o yüzden wlan ı hasar görmüş dediler bitmediyse garantisi götür göster derim.

STiFLeR31

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt