Nokıa 5800 wlan hakkında sorularım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pence06

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5800 wlan hakkında sorularım
Merhabalar.
Arkadaşlar benim labtap ım vardı ancak bozuldu ve ev arkadaşımın bılgısayarını kullanıyorum sızlere sorum evde aırtıes rt 205 modem var ve kablosuz modem Nokıa 5800 almayı dusunuyorum ancak ınternette gezınmek ve ( msn facebook ) gıbı yerlerde de vakıt gecırmek ıstıyorum yanı bu telefon elımden hıc dusmıcek sureklı ınternette olucam sızce mını netbook mu almalıyım yoksa Nokıa 5800 ınternet de gezınmem ıcın yeterlımıdır.
Bırde onemlı bır sorum olcak cunku bu telefonu almak ısteme nedenım kablosuz modemıme baglanıp ınternette gezınmek aldıgımda ınternete baglanamazsam benım ıcın buyuk sorun olucakdır. 2 gundur cok arasdırıyorum bu telefonu ve cogunlukla gordugum sorun wlan baglantısı bu telefonu aldıgımda bende de olucakdır bu sorun ancak ınternette cozumu var denmesıne ragmen cogu kısı hıc bır ıse yaramadıgını soylemekde acaba bu durumda ne yapmam gerekıcek
Teşekkürler.

xsedat_uzel

Üye
gardasım ben aldım bendede o modemın 206 sı var hıc bı sıkıntı yaratmadı tavsiye ederim.....yınede kendın bılırsın.

ReaqL

ReaqL

Üye
dostum ben Senin mini notebook mu 5800 mı almanı etkılemeyeyım ama 5800 hakkında biraz biLgi vereyım. bende 5800 kuLLanıorum internete sorunsuz baglanıorum w-Lan iLe. herseyı yapabılıorum facede video izleme gibi okey oynamak gibi youtubeye girmek gibi. Msnde kullanıorum kablosuz baglantı ıle yapıorum hepsini suana kadarda hiçbir sorun yaşamadım ama yinede karar senin:oke:

• Beğen
Tepkiler: sabri04x

pence06

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verdıgınız ıcın cok tesekkurler ancak bır sorum daha olucak Nokıa 5800 aldıgımda wlan baglantı ıcın ne yapmam gerekıyor acaba telefoncuya yaptırmak ıstemıyorum ılerde yıne aynı sorun olursa kendı ısımı kendım yapmam ıcın ınternette bu konu hakkında cok seyler yazılmıs ama cogu 5800 kullanıcıları hıc bır ıse yaramadıgını belırtmıs sız nasıl yaptınız acaba ?
Tesekkurler.

ReaqL

ReaqL

Üye
dostum forumda coK yazıLan şeyLer var w-Lan baglantısı gozukuo ama baglanmıo,bagLanmadıgı halde baglı dıen Oluo tabi bu birazda şans işi teLefonu aLırken iyiyce inceLemıni tavsiye ederim kasa acıkLıgı oLabiliomuş bunu yenı ogrendım kısacası araştırarak bıldıgın bi yerden almak.w-Lan ayarlarında bişe yapmana gerek yok dostum arattırıosun buLuo bagLanıosun yanlız youtube gibi yasaklı sıtelere girmek istersen dns ayarlarını deiştirerek baglanabiLiosun. eger bı sorun olursa zaten burda cvbLıcak coK insan var yardımcı olurus yanı:oke:

pence06

Üye
    Konu Sahibi
Cok sagolun ıçımı rahatlatdınız ozaman alırken kutusunu acıp ıyıce ıncelemek ve adama wlan olarak ınternete gır bakalım yoksa almam demekde yarar var. :)
Tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt