Nokia 5800 vodafone bayisinden alınmış 1. elden sıfır gibi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 vodafone bayisinden alınmış 1. elden sıfır gibi!
Merhaba arkadaşlar, fiyatı 550 liralara kadar düştüğünde aldım bu telefonu,vodafone bayisinden ilk alırken kılıfını da hediye ettiler yani ilk aldığım dakikadan beri kılıfında saklanmıştır ve en ufak bir çizik bile yoktur.
Söylememe gerek yok vodafone bayiisinden alınmış ve tabi ki faturalı garantilidir garanti süresi devam etmektedir...
Zaten ipod um olduğu için bu telefonda müzik bile dinlemedim çok az şarj ettim belki inanmayacaksınız ama şarjı tam 4 gün gidiyor...
Kutu içeriği tamamen orijinal olarak ve (pena,usb kablosu(data kablosu),şarj aleti kulaklık,kulaklık ek parçası,kılıf,kullanma kılavuzu,orijinal cd'si de dahil kendi kutusunda teslim edilecektir ve ilk alındığı gibidir.
8 gb orijinal hafıza kartı da dahildir.
İstanbul da oturanlar için elden teslim etmeyi daha doğru buluyorum hem parayı ödemeden önce incelemiş olursunuz ürünü.

*Eğer başka ilden istiyorsanız ve emin olmak istiyorsanız da webcam den ürünü gösterebilirim.
Fiyat 390 lira'dır telefon ve ekstra içeriklerin yanında Championship Manager 2010 orijinal kutulu versiyon (piyasada 25 tl) da hediye olarak verilecektir

kaan4554

Üye
İnşallah satarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...