Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 virüs
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapcik
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 virüs
Arkadaşlar nokia 5800 telefonum var, hafıza kartına virüs girdi sanırım hard format attım yine gitmedi, bir fotoğrafı yüzlerce yapıyo ve diğer fotoğraflar görünmüyo nasıl halledebilirim?
Arkadaşlar nokia 5800 telefonum var, hafıza kartına virüs girdi sanırım hard format attım yine gitmedi, bir fotoğrafı yüzlerce yapıyo ve diğer fotoğraflar görünmüyo nasıl halledebilirim?
telefona mı hard format attınız!?! hafıza kartına atmadınız mı format. Telefonunuzu yedekleyin ve hafıza kartına ve telefona format atın.
kapcik
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartına nasıl format atabilirim?
--------------- Ekleme ---------------
tamam kardeşim buldum çok saol
maktama
Üye
Yedekleme yaptıysanız telefondan hafıza kartına girin, girdiğinizde seçeneklerden "hafıza kartı seçenekleri" mi öyle bir şey var. Orda biçimlendir var.
Ya da direkt tlefonu kabloyla bilgisyara depolama modunda bağlayın ve bilgisayardan format atın.
elfidam
Üye
bilgisayardan tema indirdim ama su anda rehber araba tuşundan başka hiç bir tuş çalışmıyor ekranda menü görünmüyor ne yapmalıyım acil cevap bekliyorum tlf babamın ayrıcahemen çözmem gerek bu sorunu
Starsley
bunlara gerek yokkı netQın dıye bı antıvıruz programı var super bı program onu yukle vırsun v sı gıremez telefona ve hafıza kartına nıye forma attınkı