nokia 5800 video çekimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 video çekimi
normal fotoraf çekerken uzaklık gayet iyi ama video moduna geçince kamera yakınlaşıyor. bu hata mı?

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

fbforever

fbforever

Üye
Hiç dikkatimi çekmemişti :) Ama video kalitesi süper :)
Ayrıca böle bi hata olsa bile zararı ne olabilirki... :)

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
ama aşırı derecede yakınlaşıyor sendede öylemi? fotoraf çekimi modundan video çekim moduna geçince aşırı derecede yakınlaşıyor.

fbforever

fbforever

Üye
Evet, öyle ama benim için sorun değil :)

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
:D tamam dostum sağol

fbforever

fbforever

Üye
:) Ne demek...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
eet 1 x zoom yakınlaşıyor otomatik olrak buda kameranın 5 x zoom yapmasını sağlıyor yani foroğraf çekerken 4 x video da 5 x zoom die biliyorum

ve78el

ve78el

Üye
yakınlaşmasının nedeni kaliteyi düşürmektir.Fotoğrafları 3.15 mp ile çeken telefon videoyu bu kalitede çekemez bu nedenle kaliteyi düşürüp video hızını arttırmak zorunda.bu her cihazda böyledir.

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

enjo3

Üye
arkadaşlar ben gece video çekınce flaş patlamıyor kırmızı yanıyor acaba nasıl yapabılırım ?

harun20062007

harun20062007

Üye
ben 5230 kullanıyorum video süper

hakangemini

Üye
Nokia 5800 XM'de videolar bulanık görünüyor(fotoğraf netliğinden çok çok uzak) ara sıra da takılmalar oluyor, nedendir acaba?

CemreFunk

CemreFunk

Üye
arkadaşlar ben gece video çekınce flaş patlamıyor kırmızı yanıyor acaba nasıl yapabılırım ?

Video çekim modunda, sağ tarafta bir ampul simgesi var. Onun üstünde çizgi varsa flaş kapalı demektir, o simgeye bir kere tıkla sorun çözülecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt