Nokia 5800 ve TtNet Wi-Fi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
no_body

no_body

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ve TtNet Wi-Fi
Merhaba Arkadaslar;

Bu aralar bir telefon alma planim var ama 5800, N71 ve N72 arasinda kararsizim... :S

Ayrica bugun bir arkadasimin 5800 i ile TtNet Wifi ile internete baglanmayi denedim ama bu TtNet Wifi biliyorsunuz once "Guvenliksiz Ag" olarak goruluyor ve once direkt baglaniyor, sonra ilk sayfa acarken bir ekranla karsilasiyorsunuz ve o ekrana kullanici ismi ve sifre girerek baglanti sagliyorsunuz (yani windows da bu boyle) ama 5800 da once Kablosuz Ag a baglandik sifresiz oldugu icin ama sonra bir sayfaya baglanmaya calisinca "Guvenlikli Bir Alana Baglanmaya Calisiyorsunuz, Devam Edeyim mi?" gibisinden birsey soruyor ama sonra "Evet" deyince ekran bembeyaz olup donup kaliyor...

Nerede yanlislik yaptik bilmiyorum ama 5800 ile hic TtNet in Wifi inden internete Wireless baglanabilen oldu mu?

Ayrica bu baglanti sistemi E71 ve E72'de de boyle mi?

Cevaplayanlara simdiden tesekkurler...

mcetin55

mcetin55

Üye
ben denedim 4 yada 5 kere hepsindede basrsz oldum ttnet wifi baglanmadım .s

no_body

no_body

Üye
    Konu Sahibi
Neden olmuyor acaba yada bu telefonla TtNet Wifi kullanmak icin ne yapmaliyiz?

Birseyleri mi eksik yapiyoruz yada Opera Mini falan yuklsesek onunla olur mu ki?

mcetin55

mcetin55

Üye
opera ilede denedim olmuyordu snaırım unttm :S

takamul

Üye
ttnete girmek istiyorsan önce ttnet abonesi olacaksın sonra kısıtlayan sertifika var onu silip öyle gireceksin

mcetin55

mcetin55

Üye
uzun is ya o :S

no_body

no_body

Üye
    Konu Sahibi
ttnete girmek istiyorsan önce ttnet abonesi olacaksın sonra kısıtlayan sertifika var onu silip öyle gireceksin

TtNet abonesi olmamiz gerektigini biz de biliyoruz zaten de ben zaten evde ttnet ve ttnet 3g modem de kullandigimdan otomatik her ay gelen bedavalarim var wifi de onlari kullanmaktan bahsediyorum ki zaten laptopla bu sekilde baglanabiliyorum...

Ama sanirim sertifika silip tekrar yukleme konusunda haklisin o konuda da adresinden bisiler buldum, daha once basarisiz olanlar deneyip bilgi verebilrise sevinirim calisip calismadigi konusunda...

Tesekkurler...

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
ben çok kullandım hiç bir sorun olmadı her seferinde bağlandım sertifikalardan birisini silmek gerekiyor hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum hem telefonun kendi tarayıcı hemde opera ile rahatlıkla giriş yapabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...