aliçoooo
Üye
-
Konu Sahibi
-
hiç zannetmiyorum , öyle olsa mesela diğer telefonlarda da v3 ten v5 e geçilirdi . örnekleri çoğaltabiliriz.
evd öyle bir hizmet olmadı fakat olmıcaqı anlamınada qelmez bence demi.? Nokia'ya maillerimz sonucu böyle bir destek olabilir BelkiV3 ten v5 geçilmesi degilde aralarındaki tek fark dokunmatik destegi fp1den fp2 ye bile geçilmez donanimsal meseleler ancak nokia isterse destek verir ama hiç zannetmem hem bu güne kadar oyle bir hizmet vereceginin sözü degil dedikodusu bile olmadı
İyi forumlar
Haklısın bende 6-7 yıldır nokia kullanıorm ve anlamaya baslayalı nokia'yı 2-3 yıl oluor ve bnde hc böyle bir destek görmedm.baya baya uzak bir beklenti ama işte ihtimalide olabilir blki..saqol yormun içinaslinda cevab verip ümidini kırmak istemem ama 9 yıllık nokia kullanmişligimla ufak bir yorum yqpayım nokia cihazlarında kullanıcıya göre sunar müzik için ayrı oyun için ayrı iş için ayrı multimedya için ayrı cihazlar üretir söyledigin cihazlara verecegi destekle s60v5 platformunun fişini çekmiş olur hiç bir zaman symbian platformu ileri sistemlere halihazırdaki cihazlarla destek vermez heleki açık kaynak kodlu bir sistemi hiç vermez 436 mhz bir cpu gelişime açık bir sistemi zaten kaldırmaz mevcut sistemi ucuucuna yürütüyor ve N8 kime satıcak ayri bir mevzu arkasından gelecek s3 ler için yıl sonu çıkacak S4 için intelle ortak çalişma megoo için çalişan symbian ekibini geriçekip n97 cihazlara s3 destegi vermesi nokiada hiç görülmiyen hasletlerdendir ve nokia asla kullanıcı bazlı yqzılım geliştirmez piyasada rekabete ve yeni çıkan işletim sistemlerine ayak uydurmaya çalişir iphone olmasaydı s60v5'i biraz zor görürdük ve 5800 a n97 widget ekran destegi için yabancı forumlar dahil atılan mailleri bir arastır ve mail işini bir daha düşün derim kolay gelsin
Amacım ümidini kırmak degil ama olmicak bir şey için ümitlenmeni istemedim
iyi forumlar
arkadasım demek istediqini pek anlamadm.Konumuz 5800 ve n97'ye yeni cıkıcak olan işletm sistemini gelebilme ihtimali..?Symbian^3 işletim sistemi bildiğim kadarıyla düşük bütçeli cihazlar üretebilmek için çıkarıldı.. Symbian series 40, 60, 80, 90 olarak anlatılan ve hala üretilen ve daha önce üretilmiş olan cihazlarda kullanılan işletim sistemleri telif haklarından dolayı sanırım cihaz başına belli bi yükümlülük getiriyor nokia'ya. dolayısıyla sadece nokia için üretilecek olan bu işletim sistemleri satılan cihazların da fiyatlarını belli bi ölçüde düşürecek. Şimdi böle düşününce neden daha ucuz bir işletim sistemi yüklenmesinki s60v5 yerine????
arkadasım demek istediqini pek anlamadm.Konumuz 5800 ve n97'ye yeni cıkıcak olan işletm sistemini gelebilme ihtimali..?
yiyim öyle görüşü.Bİ halttan anlamıyon ne yazıyon.demek istediğim daha mağliyetli bi işletim sistemi için para ödeyip telefonu piyasaya sürmüşken, daha ucuz bi işletim sistemi desteği vermezler bence. kendi görüşümdür sadece...
fark var n97 1000 lira civar 5800 450 lira civarı nokia yaparsa eğer n97 yi yapacaktır 5800 ı yapmaz.n97'nin işlemcisi ile 5800'in ki aynı n97'ye olursa 5800'a da olur büyük ihtimal hiç bi fark yok aralarında çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?