NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

Sponsorlu Bağlantılar

b_gundem

b_gundem

Üye
rapid link ölü

ahetahet

ahetahet

Üye
konu sahıbı c2z nın lnk oluuu

eryilmaz95

Üye
teşekkürler işime yaradı

ens.bartu

Üye
ben bnu yükledm hack kalktı şmdi yenilyorum rompatcherın içndekiler görünmüyo kaldrdgm halde tel 5800 lütfn yardm edn

dj_crazyis

dj_crazyis

Üye
os, symbian ,android, iOS işletim sistemlerinin hepsini n97 de kulanabilirmiyim. bilgisi olan yazarsa sevinirim. n97 nin ana hafızasını 32 gb olan taraf yapmak istiyorum nasıl yapabilirim. apple iphone 4 var bir arkadaşımda 3 işletim sisteminide bir arada kulanıyor, nasıl yapıldığını ben anlamadım. iphone işletim sistemleri tüm işletim sistemlerine uyumlu olduğunu söylüyor arkadaşımız. evimizde kulandığımız bilgisayarlarda linux, windows ... vb işletim sistemlerini tek bilgisayarda aynı anda kulanmak mümkün, cep telefonlarında da vardır mutlaka böyle bir şey. bu konuda katkıda bulunan arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.

cdevelopment

cdevelopment

Üye
her birşeyi yaptım fakat hala birtek ana ekranı değiştirirken geçiş efekti uyguluıyor, ana menü içindeki geçişler hala normal şekilde oluyor ayrıca anime plus programı hiç açılmıyor, ne yapmak gerek ?

Mert045

Mert045

Üye
:tşk:

lowenes

lowenes

Üye
Kaç senedir bu siteden uygulama yüklüyorum ilk bi işe yaramayan program bu çıktı. Saolun

jetblacklife27

Üye
os, symbian ,android, iOS işletim sistemlerinin hepsini n97 de kulanabilirmiyim. bilgisi olan yazarsa sevinirim. n97 nin ana hafızasını 32 gb olan taraf yapmak istiyorum nasıl yapabilirim. apple iphone 4 var bir arkadaşımda 3 işletim sisteminide bir arada kulanıyor, nasıl yapıldığını ben anlamadım. iphone işletim sistemleri tüm işletim sistemlerine uyumlu olduğunu söylüyor arkadaşımız. evimizde kulandığımız bilgisayarlarda linux, windows ... vb işletim sistemlerini tek bilgisayarda aynı anda kulanmak mümkün, cep telefonlarında da vardır mutlaka böyle bir şey. bu konuda katkıda bulunan arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.

kardeş bu soruyu kaç defa sordular biliomusun ? symbianlı telefonlarda işletim sistemini DEĞİŞTİREMEZSİN sadece arayüz uygulamaları var

hikmet366

hikmet366

Üye
linkler felç

Ene524

Ene524

Üye
Teşekkürler

saranghaee

saranghaee

Üye
ilginç