Nokia 5800 V60 Gerçek Oluyor !!! ( Yeni Yazılım Haftaya Yolda )

Sponsorlu Bağlantılar

fatih54102

fatih54102

Üye
bugün baktım güncelleme yokmus

mangdaşire

mangdaşire

Üye
evvel zaman içinde kalbur zaman içinde bir 5800 varmış.nokia kuyuya v60 sözü atmış,hiçbirimiz çıkaramamış...
bence gelmeyecek.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ya kardeş neler çektirdi bu 5800 bana bi bilsen (h)

hayır gelmedi telefonun süpermiş :D:ehe güncelleme gelecek diyorlar ama ben sanmıyorum.çünkü c6,5230,n97 miniye 3-5 gün arayla geldi diger cihazların hiçbirinde icraat yok.

devil0007

Üye
aynen hadi hayırlısı gerçektende şaşırtsın nokia bizi ^_^

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya kardeş neler çektirdi bu 5800 bana bi bilsen (h)
bilmem mi.aynı cihazdan hemde ilk parti yani en kötü çıkanlardan kullanıyorum.ekran çizgi çizgi oluyor mu desem,resetliyor mu desem,şarj 1 gün gidiyor mu desem yoksa kasıp kalmalarını mı desem sen seç :D

LimePie

LimePie

Üye
düşünsenize symbian anna 5800 yazılımı çıksa samanlıkta iğne aramak gibi :ehe

hasan231

Üye
nasrettin hoca bir gün 5800 nı alıp her gün her saat her dakika güncellemelere bakıyormuş yoldan geçen android kullanıcısı napıyosun demiş hocada v 60 çıkmasını bekliyorum demiş android kullanıcısı gülmeye başlamış ve çıkmazzz demiş hocada ya çıkarsaaaa

kevin21

Üye
Ya arkadaşlar biri şu '' yeni yazılım haftaya yolda'' ibaresini kaldırsa çok iyi olur. o yazıyı görünce acayip sinir oluyorum...:vur

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çıkmaz diyoruz ama belki yarın çıkar.çıkmazsa hergünkü gibi küfür geliyor :D

daws

Üye
ben de kafayı yiyecegim x6-00 var v32 son sürüm kullanıyorum güncellemede telefon yazılımı var diyor ama güncelleme yapmıyo.tekrar orjinali ile flashladım güncellemeleri yaptım tekrar cıktı bu "telefon yazılımı" ibaresi ve yine güncelleme yapmıyo ama hep var artık kıl oldum abi nedir bir anlasam... ( bu arada resmi tekrar c6-v40 ile flashlayıp cektim )

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
5800 var neden bana gelmiyor bu telefon yazılımı :angry:
ben de kafayı yiyecegim x6-00 var v32 son sürüm kullanıyorum güncellemede telefon yazılımı var diyor ama güncelleme yapmıyo.tekrar orjinali ile flashladım güncellemeleri yaptım tekrar cıktı bu "telefon yazılımı" ibaresi ve yine güncelleme yapmıyo ama hep var artık kıl oldum abi nedir bir anlasam... ( bu arada resmi tekrar c6-v40 ile flashlayıp cektim )

mangdaşire

mangdaşire

Üye

neden önemli yazıyor ki? normal telefon güncellemelerinde orada boyutu yazar.

malatyalı_44

Üye
nokia müşteri hizmetleriyle perşembe günü konuştuğumda v60 sürümünün çıkıp çıkmayacağının belli olmadığını söyledi ilginenlere duyurulur

onur_Q7

onur_Q7

Üye
[/COLOR]
nokia müşteri hizmetleriyle perşembe günü konuştuğumda v60 sürümünün çıkıp çıkmayacağının belli olmadığını söyledi ilginenlere duyurulur

Şu nokia nın numarayı bana wersene kardeş.Boş ta duran bi hattan arıyım :D O hattı hemen çöpe atarm :D İçimdekileri boşaltmak istiyorum !!

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon

malatyalı_44

Üye
444 3 365 yeni numara

izmitli1983

izmitli1983

Üye
benim 5800da vardı böyle durum telefon üzerinden güncelleme yaptım düzelmişti sende dene istersen

manyag

Üye
forumda bir üye bu cuma 5800 uptade gelecek diye yazmiş aslı warmı bilme google çeviriciden dlini çevirdim

----------Eklendi @ 16:16:02 ---------- Yazıldı @ 16:14:02 ----------

Reply Kudo 0 For 5800XM it'll be on next friday bunu yazmıs obur uyede ona rep wermiş cumaya hayde ;)

----------Eklendi @ 16:16:42 ---------- Yazıldı @ 16:16:02 ----------

nokianın kendi forumunda yazmiş bunu

Üst Alt