Nokia 5800 V60 Gerçek Oluyor !!! ( Yeni Yazılım Haftaya Yolda )

Sponsorlu Bağlantılar

ntquartex

ntquartex

Üye
RAM artması yazılmış ama palavra olmuş biraz...
ROM ve RAM donanımsal özelliklerdir yazılımla artması imkansızdır.
RAM'i daha etkin kullanacak demek istedi herhalde...

pcwolf

pcwolf

Üye
Kullanılan rom miktarı düşürülmüş demek istemiş de olabilir, o düşer yer artar anlamında. Faydası? Hiç birşey bence.

hasan231

Üye
yarın kesin çıkacak (her kafadan bir ses çıkıyor bendende çıksın diye yazdım :) )

manyag

Üye
ram artar xp ne kadar ram kullanıyo win 7 ne kadar ram kullaniyo bunu oren gel nokia sys bin exe dosyalarından silerse anlıcan dilde nokia ovi rehber silerse otamatik ram artar

__yasa__

__yasa__

Üye
haftaya haftaya derken tam 3 hafta geçti ne zamn geliyor bu yazılım yaaaa:vur

manyag

Üye
bana mantıklı geliyo guncelleme nokia map icin nokia guncelleme cıkarmak zorun her fabrika ayarlarina donmede nokia map yuklemek zorunda kalmasın diye noki map 5800 guncelleme werdikce firawerede gelcektir ama guncellemede umüt beklemeyin ev ekranı gibi ama ben 1 ümüt dye bekliyom ama ev ekranı gelmicek

mıstık211

Üye
5800 yeni yazılımı çıktımı ????

hackerhan

hackerhan

Üye
hikaye(h)

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
şok şok v60 yakında sinemalar da :aha::aha:

izmitli1983

izmitli1983

Üye
v60 torunlarımız göremez :) zaten o zamana kadar nokia diye birşey kalmaz :)

pcwolf

pcwolf

Üye
ram artar xp ne kadar ram kullanıyo win 7 ne kadar ram kullaniyo bunu oren gel nokia sys bin exe dosyalarından silerse anlıcan dilde nokia ovi rehber silerse otamatik ram artar

Bunu bana mi yazdın? Yazdıysan bak bakalım ram mi yazmışım rom m u..

hasan231

Üye
Daha yanlış anlamış üstenede küçümsüyor mükemmel ya :D

by_onemsiz

by_onemsiz

Üye
yaw arkadaş haftaya gelecek denen güncelleme 1 aydır yok siz hâlâ didişiyorsunuz bırakın bunları gidin bi samsung wave yada galaksi alın telefon kullandığınızı anlayın nokia yi beklerseniz çok beklersiniz bitti artık ömrü anlamak lazım

okeane3110c

okeane3110c

Üye
:off: gerçekte 1 ay oldu tam yaa nokia ya nasıl mesaj atıoruz ? bana söleyin hep beraber mesaj manyağı yapalım belki sinir olup yaparlar 1 haftaya :D inşallah hayal olmaz v60 yaa somuru:somuru:

erko merko

erko merko

Üye
v60 çıksa nolcakki sadece sürüm numarası değişir bence o kadar umutlanmayın onun yerine cfw yükleyin 10 kat daha iyi :yuru

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok mu istiyorsunuz v60 ın çıkmasını? buyrun nokia dan önce ben çıkarttım :ehe

resim sahtedir kimse bende güncelleme gözükmüyor demesin :D

createemir

Üye
Mesajlarda duygusal ifadeler :ehe:ehe

KRMKRM

Üye
2011 bitmeden çıkartırlar inşallah.....

okeane3110c

okeane3110c

Üye
sklıdım cwf lerden yaa yapıon güzel oluo ama nebliim blki v60 deişk olur ondan yane

Üst Alt