Madem çıkacak deniyo neden bi tarih wermıyolar şu tarihte çıkacak diye...Sıkıldık artık her sabah ben şahsen bakıyorum çıktı mı diye ama yok :S belirli bi tarihte de çıkacakta demıyolar.Bu ne ya Adamı komalık eder bu nokia
Yok beyler böyle olmuyo bu nokia bizi parmağnda oynatıyo toplanalım bu nokia yı basalım en iyisi Kafa göz girelim ertesi günü bak nasl çkıyo v60 Yeter bea
Şmdi teli usb ile pc ye taktım nokia ovi suıte de 1 yeni yazılım war.Fakat normalde telefonda yazılım güncellemeye baktım orda tüm uygulamalar güncel diyor.Bi bakın derim v60 la ilgili deil sanırım üzülerek söylemek gerekirse ama war bnde belki sizde de wardır.
Şmdi teli usb ile pc ye taktım nokia ovi suıte de 1 yeni yazılım war.Fakat normalde telefonda yazılım güncellemeye baktım orda tüm uygulamalar güncel diyor.Bi bakın derim v60 la ilgili deil sanırım üzülerek söylemek gerekirse ama war bnde belki sizde de wardır.
yahu n 97 mini 3 gün önce güncellenmiş adamlar 8000 kişi ama yavaşlar 2 haftaya gelir (lütfen küfür etmeyin ) siz şuna dua edin şimdiki hazırladıkları fw 5800 olsun diye xD
yahu n 97 mini 3 gün önce güncellenmiş adamlar 8000 kişi ama yavaşlar 2 haftaya gelir (lütfen küfür etmeyin ) siz şuna dua edin şimdiki hazırladıkları fw 5800 olsun diye xD
s ymbian 5.0
Nokia C6-00 ok
Nokia C5-03 ok
Nokia 5230 ok
Nokia 5235
Nokia 5250
Nokia X6 tam bilmiyorum çıkmış sanırım
Nokia N97 mini ok
Nokia 5800 XpressMusic sıradaki
Nokia 5530 XpressMusic
arkadaşlar ötekiler enson çıkar(52xx ler) bence sıradaki bizimki ama x6 çıkmamışsa o dur