Nokia 5800 V60 Gerçek Oluyor !!! ( Yeni Yazılım Haftaya Yolda )

baba sevindirdin bizi yaw teşekkürler.

arkadaşlar ilk sayfadaki linke bakar mısınız x6 5800 bide bi telefonun daha üstü çizilmiş

ama tamamlansaydı c6 nın filanda üstü çizilmezmiydi hem yandaki tarihte bugünün tarihi

ama tamamlansaydı c6 nın filanda üstü çizilmezmiydi hem yandaki tarihte bugünün tarihi
yanında modified yanı modifiye yapıldı gibi birşey yazıyor sanırım.yani tamamlandı artık sunulacak gibi birşey.ama aksi gibi güncelleme hiç gelmeyecek de olabilir.

az önce software updatera girdim (bu arada cfw kullanınyorum 52.0.101) 10 tane uygulama güncelleştirmesi vardı hepsini yükledim

gelcek gbi duruyor baksanıza byler çizili üstlerı ama bakıcaz artık her sanıye takip edın

la yorumları okuyun millet atlatmış nie yok güncelleme dio.. yani hayal oldu anlıcanız

Furkan-E

Üye
Yorumlara göre iptal edildi deniyor.. :/

hasan231

Üye
geliyor bence sabahtan beri işlem sunucu tarafından iptal edildi yazıyor ama arasırada güncelleme yok diyor :-)

çıkış tarihi ertelendi ama bu bizim dilimizle na çıkartırım güncelleme demek oluyo :-)

arkadaslar bende cwf yuklemek istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum.. windows7 kullaniyorum.. bana detayli bi anlatim onerebilirmisiniz? birde cwf yukledikden sonra guncelleme cikarsa nasil guncelliyecgiz telefonu ? ve son olarakda cwf yuklemek icin telefonu hacklemek gerekiyor mu ? cvp veren arkadaslara simdiden tskler...

cfw yükleme işini anlatırım,diger sorulara cevap vereyim,
birde cwf yukledikden sonra guncelleme cikarsa nasil guncelliyecgiz telefonu ?
tekrar orjinal yazılım atarak güncelleyebilirsin ama cfw attıktan sonra güncellemek isticegini hiç sanmıyorum.ayrıca güncelleme gelmeyebilir.
ve son olarakda cwf yuklemek icin telefonu hacklemek gerekiyor mu ?
cfw atınca otomatik olarak hackleniyor.yani hacklemene gerek yok.
cfw yükleme işine gelirsek ben bu şekilde yükledim:
eger anlamadıysan daha da ayrıntılı anlatabilirim.

Beyer Nokia Forum da ki Admin cevap vermiş güncelleme ertelenmiş.

----------Eklendi @ 17:27:51 ---------- Yazıldı @ 17:26:57 ----------

Nokia 5800 XpressMusic Modified 08.05.2011 diyor yani benim anladığım 08.05.2011 tarihinde yeni yazılım yapılmasına başlandı çünkü üstü çizilmiş başlandı diye çıkınca çizgiyi kaldırırlar benim düşüncem böyle arkadaşlar.