Nokia 5800 v40 Hack Diyor Ama İngilizce Anlayan Varsa Açıklasın :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 v40 Hack Diyor Ama İngilizce Anlayan Varsa Açıklasın :S

Kullanıcı Adı: symbiansurfer
Şifre : qwerty123321

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu konuyu dün ben ilk yayınlandığında gördüm..çok meşakkatli bir iş..pc ye jaf programını kuracaksınız ki çok zor bir iş değmez bence helloox u bekleyin derim..

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
HelloOX'u beklemeye değmez bence :D Sen anladıysan anlatta yapalım :)

Progressivity

Progressivity

Üye
sevgili kardeşim ben okudum anladım gibide sanki ama bunu forumda anlatmaya kalksak ortaya çıkacak sorunlar için 24 saat online bi kişi koymamız lazım konunun başına çünkü bilende yapmaya çalışacak bilmeyende o yüzden gerek yok bence HelloOX pek yakında çıkar zaten onu beklemek en faydalısı o çıkana kadar da uygulamaları sertifikalayıp yüklerseniz yine aynı işi görür zaten

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sevgili kardeşim ben okudum anladım gibide sanki ama bunu forumda anlatmaya kalksak ortaya çıkacak sorunlar için 24 saat online bi kişi koymamız lazım konunun başına çünkü bilende yapmaya çalışacak bilmeyende o yüzden gerek yok bence HelloOX pek yakında çıkar zaten onu beklemek en faydalısı o çıkana kadar da uygulamaları sertifikalayıp yüklerseniz yine aynı işi görür zaten
katılıyorum Mümün..millet çok kolay sanacak ve bir sürü sorun çıkacak..telefonu kaybetmekte var işin ucunda..jaf emületörüymüş bilmem neymiş bir sürü bela..Fun Club da görüşümü yazdım zaten..

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Siz anlatın :D Yöneticilerden rica ederiz konuyu kitlerler :D

Progressivity

Progressivity

Üye
bu arada HelloOX v40 hack çıkmış sanırım ama bende tam çalıştıramadım uğraşıyorum

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
HelloOX versiyonu kaç?

Progressivity

Progressivity

Üye

v40 hack diyor bak bakalım ben unsignedı indirdim sertifikalayıp kurdum ama çalıştıramadım umarım düzeltirler birkaç güne

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi

Benim en başta verdiğim adrese yönlendiriyor :D :D :D :D :D

--------------- Ekleme ---------------

Sertifikaladığın dosyayı atta bizde görelim :)

Progressivity

Progressivity

Üye
benim sertifikaladıgım dosya sende işe yaramaz be kardeşim yani kuramazsın telefonuna kendi cer ve uzantılı sertikalarınla sertifikalaman lazım

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğin dosyanın sürümü ne?

Progressivity

Progressivity

Üye
HelloOX2.v2.03

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Tmm işte eski sürüm o. :oke:
Yenisi daha çıkmadı.

Şu benim verdiğim linkteki anlatım ile biraz uğraşsan yaparsın bence :) Denemeye değer!

Progressivity

Progressivity

Üye
eski sürüm olabilir ama v40 got hacked yazıyor o açıdan söyledim bende zaten siteye göre bundan bikaç gün önce böyle yazmıyordu sitede not hackable yazıyordu çünkü bilmem anlatabildim mi :)

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Dediğini anladım. v40 hacked yazan yerde benim en başta verdiğim link var

Progressivity

Progressivity

Üye
evet farkettim onu ne yapılması gerektiğini anladımda az çok bu kadar uğraşmaya değmez bence kaldıki yanlış yapma şansıda yüksek yani yakında çıkar HelloOX çalışan versiyonu ben beklicem ama çok istersen sana anlatabilirim yarın bugün pek vaktim yokta uğraşmaya

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Tamam, özel mesajda atabilirsin mesuliyet almak istemiyorsan :D

Progressivity

Progressivity

Üye
tamam dostum söz vermiyim çünkü çok değişiyor benim işler bu ara ama yarın müsait olursam ayrıntılı bir şekilde özelden msj atarım sana

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Tamam istediğin zaman at ama yeterki at :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt