Nokia 5800 v 52.0.101

Sponsorlu Bağlantılar

uncanny_young

Üye
kurmayın arkadaşlar ne güncellemeye girebiliyorum ne oviye nede nette adam akıllı dolaşabiliyorum ve ve ve hiç bir şekilde fw leri kabul etmiyor illa 101 olacak ama bazı arkadaşlar 007 yi 101 ile isim olarak değiştirip yüklemiş ama bu kesin çözüm olamaz çünkü telefon hala 101 olarak tanıyor olacak bütün fw yüklemelerinde 101 d,ye değiştirmek gerekecek anlayacağınız tamam biraz hızda artma var ama kadar uygulama kaldırılmışki geriye bişi kalmayınca ram ortada cirit koşturuyor :) arkadaşların dediği gibi deneme sürümü olma olasılığı yüksek bun8un şimdilik YÜKLEMEYİNNN!!!!!!!!!!! ne orjinal v.101 i nede hacklanmiş fw sini YÜKLEMEYİN yüklerseniz kalır öyle bir daha geri dönüğş yok diyorsanız ben idare ederim siz bilirsiniz ama ben bütün fw leri denedim forumdaki nerdeyse maxsimus ve dragon güzeldi gerçekten apndora harika birşeydi ama java dosyası ve bazı uygulamar eksik onları yüklüyordun sonradan ama şimdi fw filan deneyemiyorum neden dersiniz bende bu son çıkan sürümü kurdum malesef :( :( benden size bir kardeş tavsiyesi siz bilirsiniz artık

_reflex_

_reflex_

Üye
101 zedeler allahtan sabır diliyorum .. beni de bi ara şeytan dürttü face ten ama , ben de onu dürttüm gitti :)

uncanny_young

Üye
arkadaşlar ben sorunumu elegant series yükleyerek hallettim işimi 007 olarak gözüküyor *#0000# v52.0.007 olarak gözüküyor 101 keçirdeğine uyarlanmış yazılım olsa gerek büyük ihtimal. büyük ihtimal dememin şekli kotukoylunun hazırladığı dosya çok prof olmuş sen sadece tıkla fw leri kendi gerekli yerlere kaydetsin bilgisayarda sonrada flaşla benden tavsiyesi bir deneyin telefon ilk açıldığında 65 mb dı ram şimdi en fazla 45 e düşüyor genelde 55 civarında gidiyor doğrusu 65 i bir daha gmörmedim 62 63 oluyor temizlediğimde sistemi neyse uzun lafın kısası şimdiye kadar gördüğüm en iyi hız diyebiklirim diğer mesajımda yazğım yazılımları denemek isteyen denesin onlarda çok iyi ama bundaki hız ap ayrı birşey

emr-erock

emr-erock

Üye
şifrenine bunun ya yapmayın böyle işim acil .s

----------Eklendi @ 23:29:14 ---------- Yazıldı @ 23:19:55 ----------

buna ihtiyacım vardı kaç kişi sormuş cevap vermemişsiniz paylaşım yapmışsınız ama boşu boşuna okadar bekleyip indirdik :angry::vur:vur:vur:vur

okanna

okanna

Üye
Güzelmi :)

Üst Alt