bişey sorucam sen bu fw ye v52.0.007 den mi geçtin yoksa v51 miydi çünkü bütün 5800 larda version farkederseniz v52.0.007 diye geçerken navifirmde v52.0.7 diye geçiyor ve şu an kullanılan v52 ye göre eski bir sürüm olarak gözüküyor yeni gelen sürüm acaba telin bunu downgrade olarak algılaması ve çökmesi gibi bir durum olabilir bence.ayrıca operatör sürümü olma ihtimalide söz konusu olabilir nokia dan sızdırılmış yeni version test sürümü yani
Bu arada size başka bir sitede yazanları aktarmak istiyorum bu sürümü kullananlardan birisi
Yup, even I just flashed my cell with this firmware (Hacked with Rompacther 2.6).
There is nothing much in this firmware. Same old Ovi maps 3.04 and IE browser.
No new app as compared to 52.0.7
I found CPU set to 75 in current version while in previous version it was 50, because of this there is increase in performance.
Suggestion: Guys, who are on C6 firmware, don't jump to this firmware yet.
After installation:
I upgraded maps to 3.6 thru ovi suite.
Yukarda yazanlardan çıkardıklarım:
Herkesten önce telefonumu bu yazılımla ben flaşladım(Hackli).Bu yazılımda çok fazla bişeyler yok. ovi maps in 3.04 sürümü ve aynı (flash içermeyen, yavaş) web browser var hala.Yazılımla gelen hiçbir tane yeni uygulama yok.(v52.0.7 ile aynı)
Sevindirici bir haber: Cpu 50 den 75 e ayralanmış ve bu performası önemli ölçüde artırmış
Ve Bir Öneri:Arakadaşlar, eğer c6 fw yada herhangi bir cfw kullanıyorsanız sakın bu fw yi yüklemeyin yeni fw diye atlamayın(şimdilik).
Kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İngilizcesi olan tüm konuyu okumak isteyen olur diye kaynak yukardadır.