Nokia 5800 v 52.0.101

Sponsorlu Bağlantılar

Quantanium

Quantanium

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 v 52.0.101
Bugun cıkan v52.0.101 versiyonu hakkında pek bi fikrim yok..Akşam üstü kuracağım ve size daha detaylı bir açıklama yapacağım...

Download:

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
v52.0.7 sürümünden eski bir sürüm değil mi bu? :hmmm

-hasangun-

-hasangun-

Üye
Büyük ihtimal operatör sürümüdür...Sadece iki PRODUCT CODE için çıkmış.....

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
yükledim kullanıyorum gayet fark edilir hız var ama tek sorun şu fw de türkçe dil yok bilmeyenler için zor olacak ben nfe ile dil paketi yükledim sıfır hata ile kullanıyorum tşk kardeş

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
tema efekti bug'u varmı hala ???

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
aynen devam ediyor kardeş hala bug var tema efektinde ama ben pek önemsemiyorum onu

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Peki nasıl bir değişiklik var???

mıttık

Üye
bişey sorucam sen bu fw ye v52.0.007 den mi geçtin yoksa v51 miydi çünkü bütün 5800 larda version farkederseniz v52.0.007 diye geçerken navifirmde v52.0.7 diye geçiyor ve şu an kullanılan v52 ye göre eski bir sürüm olarak gözüküyor yeni gelen sürüm acaba telin bunu downgrade olarak algılaması ve çökmesi gibi bir durum olabilir bence.ayrıca operatör sürümü olma ihtimalide söz konusu olabilir nokia dan sızdırılmış yeni version test sürümü yani

Bu arada size başka bir sitede yazanları aktarmak istiyorum bu sürümü kullananlardan birisi

Yup, even I just flashed my cell with this firmware (Hacked with Rompacther 2.6).
There is nothing much in this firmware. Same old Ovi maps 3.04 and IE browser.
No new app as compared to 52.0.7

I found CPU set to 75 in current version while in previous version it was 50, because of this there is increase in performance.

Suggestion: Guys, who are on C6 firmware, don't jump to this firmware yet.

After installation:
I upgraded maps to 3.6 thru ovi suite.

Yukarda yazanlardan çıkardıklarım:
Herkesten önce telefonumu bu yazılımla ben flaşladım(Hackli).Bu yazılımda çok fazla bişeyler yok. ovi maps in 3.04 sürümü ve aynı (flash içermeyen, yavaş) web browser var hala.Yazılımla gelen hiçbir tane yeni uygulama yok.(v52.0.7 ile aynı)

Sevindirici bir haber: Cpu 50 den 75 e ayralanmış ve bu performası önemli ölçüde artırmış

Ve Bir Öneri:Arakadaşlar, eğer c6 fw yada herhangi bir cfw kullanıyorsanız sakın bu fw yi yüklemeyin yeni fw diye atlamayın(şimdilik).

Kaynak:

İngilizcesi olan tüm konuyu okumak isteyen olur diye kaynak yukardadır.

_reflex_

_reflex_

Üye
Ben ce de denemek için daha erken

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
lanet olsun :D telefon serviste kesin bunu yükleyecekler :S

howar

Üye
yüklemez olaydm ing oldu

mehmet3207

Üye
n97 32gb orjinal firmware arıyorum rm-505 v2 elinde olan varsa paylasabilirmi

iboca

Üye
SLM ARKADAŞLAR 5800 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİDE 5800 NAVİGATİON VARMIŞ ARASINDAKİ FARK NE BİLMİYRUM ACABA 5800 HAKINDA DONUYO DİYOLAR DORUMU ALİMİ ACAMA 5800 MO 5800 NAVİGATONMU TERCİHİNİZ NEDİR BİDE ANTEPTEYİM BEN ACABA NERDEN ALİM TEKNOSAMI BAMUKMU BİDE DİSBİRÖTÖR DİYOLAR ANLAMADIM MSN ADRESİM BURDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM LÜTFEN [email protected]

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
5800 alma.
ve teknosanın kıyısından köşesinden geçme :oke:
çünkü: 5800 şuan teknosada 549 TL !!

daha yeni bir model al.

maholine

maholine

Üye
rar şifresi ne acaba kardeşim

khytr89

khytr89

Üye
hızlıysa iyi. Türkçe dil atmak kadar kolay birşey yok. anlamadığım tek yer atıyorum 400mhz olan işlemci 600mhz ye mi çıkmış?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ya yok şu an kullanıyorum eğer aklınızda soru varsa şöyle sölim bence kurmayın ne ovi maps'in son sürümü var nede dokunmatik ve hızlandama bildiğiniz v52 gibi...

betaserc

Üye
dosya şifreli, şifresi nedir?

Takipçi Satın Al

Üst Alt