uncanny_young
Üye
kurmayın arkadaşlar ne güncellemeye girebiliyorum ne oviye nede nette adam akıllı dolaşabiliyorum ve ve ve hiç bir şekilde fw leri kabul etmiyor illa 101 olacak ama bazı arkadaşlar 007 yi 101 ile isim olarak değiştirip yüklemiş ama bu kesin çözüm olamaz çünkü telefon hala 101 olarak tanıyor olacak bütün fw yüklemelerinde 101 d,ye değiştirmek gerekecek anlayacağınız tamam biraz hızda artma var ama kadar uygulama kaldırılmışki geriye bişi kalmayınca ram ortada cirit koşturuyor
arkadaşların dediği gibi deneme sürümü olma olasılığı yüksek bun8un şimdilik YÜKLEMEYİNNN!!!!!!!!!!! ne orjinal v.101 i nede hacklanmiş fw sini YÜKLEMEYİN yüklerseniz kalır öyle bir daha geri dönüğş yok diyorsanız ben idare ederim siz bilirsiniz ama ben bütün fw leri denedim forumdaki nerdeyse maxsimus ve dragon güzeldi gerçekten apndora harika birşeydi ama java dosyası ve bazı uygulamar eksik onları yüklüyordun sonradan ama şimdi fw filan deneyemiyorum neden dersiniz bende bu son çıkan sürümü kurdum malesef
benden size bir kardeş tavsiyesi siz bilirsiniz artık
arkadaşların dediği gibi deneme sürümü olma olasılığı yüksek bun8un şimdilik YÜKLEMEYİNNN!!!!!!!!!!! ne orjinal v.101 i nede hacklanmiş fw sini YÜKLEMEYİN yüklerseniz kalır öyle bir daha geri dönüğş yok diyorsanız ben idare ederim siz bilirsiniz ama ben bütün fw leri denedim forumdaki nerdeyse maxsimus ve dragon güzeldi gerçekten apndora harika birşeydi ama java dosyası ve bazı uygulamar eksik onları yüklüyordun sonradan ama şimdi fw filan deneyemiyorum neden dersiniz bende bu son çıkan sürümü kurdum malesef
benden size bir kardeş tavsiyesi siz bilirsiniz artık