Nokia 5800 ses.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Till_Lindemann

Till_Lindemann

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ses.
Ben 5800 kullanıyorum gayet menunum çok süper bir telefon.Ancak hoparlörlerden gelen sesi az buldum, eski telefonum nokia 6670 di ona bir mp3 prgramı yükledim ve desibel ayarı vardı o programda +12 desibele kadar çıkabiliyordu ve sesi baya bir yükseltebiliyordu aynı veya benzer bir program varmı ses yükseltebileceğim yardım edin lütfen.

dsr

Üye
hoparlörden müzik açıp apaci dansı mı yapıcan? telefon çaldığında duyucak kadar olması yeterli. ki zaten öyle de. kulaklıkla dinleyin müzikleri

maxIm4

maxIm4

Üye
hoparlörden müzik açıp apaci dansı mı yapıcan? telefon çaldığında duyucak kadar olması yeterli. ki zaten öyle de. kulaklıkla dinleyin müzikleri

Burası bir forum, adresi adres çubuğunda yazıyor, forumların birsürü amacı vardır, en önemlisi yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek bilgi paylaşımında bulunmaktır.
Akıl vermek veya aşağılamak ise forumların bir özelliği, bir amacı değildir, sadece kabalıktır.

Senin sorunun ise equalizer'dan hallolabilir ahbap denedinmi?

Till_Lindemann

Till_Lindemann

Üye
    Konu Sahibi
Burası bir forum, adresi adres çubuğunda yazıyor, forumların birsürü amacı vardır, en önemlisi yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek bilgi paylaşımında bulunmaktır.
Akıl vermek veya aşağılamak ise forumların bir özelliği, bir amacı değildir, sadece kabalıktır.

Senin sorunun ise equalizer'dan hallolabilir ahbap denedinmi?

Ordan ayarlandığı zaman fazla bi artış olmuyor.Ses yükseltebilen mp3 programı olsa.

v3!N

v3!N

Üye
power mp3 programini dene onda bahsettigin ayar var.

-efşan

-efşan

Üye
aynen arkadaşım powermp3 derim bende

'Patron

'Patron

Üye
power mp3 e katılıyorum.:oke:

JayJayyy

Üye
en iyi ses yine kendi müzik çalarından çıkıyor.gerisi hikaye sildim hepsini.bak ekolayzeri 7.9.0.0.0.8.9.10 şeklinde ayarla.ses yüksekliği ve stereo genişletmeyi aç.tak kulaklığı ve uçuşa geç:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt