Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 5800 şarj
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
nokia 5800 şarj
meraba arkadaşlar saat 14.30 gibi 5800'ımı şarja taktım fakat hâlâ(19.20) dolmadı şarjdayken 4 tel görüşmesi ve 15 dk falan internetteydim sadece ve tel hâlâ şarjda. Ne yapmamı önerirsiniz?
N1C<-lazımdeğil
Üye
Servise götür. veya yeni batarya alıp dene..
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
servisle uğraşamam en az 1 ay getirmiyorlar cihazı. Batarya almayı düşünüyordum zaten, artık kesinleşti
'İbrahim'
Üye
sarj makinesi tel alırken verilen mi ?.
mstf_l
Üye
batarya eskiyse buyuk ihtimalle ondandır ama batarya alınca da duzelmezse servis yolu gorunur
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
evet şarj aleti cihazla birlikte verilen, 10 ay falan oldu alalı. O kadar da eski değil. Prizi değiştirdim yarım saat önce ve az önce doldu. Sanırım priz arızalı
mstf_l
Üye
priz mi arızalı garip
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
yok mu elektrikçi arkadaş
mstf_l
Üye
emin misin prizden olduguna baska telefon denedin mi
sublieutenant
Üye
tel şarj alıyorsa priz olamaz da, şarj aleti olabilmesi mümkün (tabii başka telefonda da yapıyosa) batarya bozulduğunda %80 daha çabuk dolar zaten.. ama yazılım olması da mümkündür..
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
ilk defa bu prizde denedim. Her zamanki şarj aletiyle. Tek fark olarak telefonun yazı tipini değiştirdim ama ondan değildir daha önce de yapmıştım. 2 günde batarya ölmüş olabilir mi ?
Burak
Üye
çek bi bakalım, dolu gostermezse bıda tak.Az dolu gosterırse tamamen bosalt kullan yani, bidada o prizde sarja takma
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
doldu zaten ama dolarken yapmıştım dediğini dolu göstermişti priz değiştirmiştm dolmuştu
Gökhan_F9
Üye
Prizin nötr hattında sorun olabilir ama pek ihtimal vermiyorum tam dolmasına yakın degistirmissindir.Batarya ölmüs zaten daha önce de demistim