hikmet366
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş sağolda programların bazılarında hata vefiyo vinrardan nasıl çıkartılacak acil hemde çok acil cevap lütven
- - - Eklendi - - -
ha birde ben programı 5800 dan indirecem ama rapidde iki seçenek var PC ve RAPİT HESABI diye hangisinden indirecez ACABA
ben de bişey değişmedio programın adı oratsu ayarlar. Kişisel. Ev ekranı. Ordan ev ekran temasına gir oratsuyu kulan ne oldugunu anlarsın anlammassan ben burdayım
ben de bişey değişmedi
Oratsuyu kastediyorsan yükle Ayarlar > Kişisel > Ev Ekranı > Ev Ekranı Teması de sonra Oratsu'yu seç.
Al bak zamanında ben yüklemiştim böyle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oratsuyu kastediyorsan yükle Ayarlar > Kişisel > Ev Ekranı > Ev Ekranı Teması de sonra Oratsu'yu seç.
Al bak zamanında ben yüklemiştim böyle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım ben de olmuyor oratsu ya tıklıyorum kısayol çubuğu oluyor sonra ayarlar dan yeniden ev ekranı temasına geldiğimde hiç biri aktifleşmiş gözükmüyor ayrıca rehber çubuğu diye bir ekran teması var onu da bozdu lütfen yardım
çok teşekkür ederim
Al kardeşim verdiğim link'te olan programı yükle olur.
Buraya Tıkla
çok teşekkür ederim
kısayol nasıl ekliycez yawww ekran bom boş -_-
saol orda 2 tane daha ev ekranı var vodofone bişeye yarmaıyor ama orange değişikmiş neyse onları eklemen oratsuuyu kullanabilmemizi neden olmuş saol
Ayarlardan Oratsuyu Seç ekrana basılı tut sayfa çıkacak istediğini seç eğer uygulama istiyorsan Add diye bir klasör vardı ona bir kere bas uygulamaların gelir seç ve taşı.
saol orda 2 tane daha ev ekranı var vodofone bişeye yarmaıyor ama orange değişikmiş neyse onları eklemen oratsuuyu kullanabilmemizi neden olmuş saol
peki oratsu ram yer mi mesela sbp mobile shell fazlasıyla yiyordu
Rica ederim varsa başka problem yardımcı olmaya çalışırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?