Nokia 5800 Reset sorunu denemediğim kalmadı

Sponsorlu Bağlantılar

omerozel34

omerozel34

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Reset sorunu denemediğim kalmadı
Arkadaşlar herkese merhaba ,

Geçen Gün forumda 5800xm için v40 çıktığını duyduğumda hemen güncelleme yapmak istedim telefonu pc ye bağlayıp güncellemeyi yaptım. NSU Telefon güncellenmiştir dedikten sonra, telefonun usb kablosunu çıkarıp açmaya çalıştım, telefon hiçbir şekilde açılmadı, kapama tuşuna bastığımda 1sn süre ile titriyor ve başka hiçbir tepki vermiyordu.

Bende phoenix programı ile dead flash atmaya çalıştım telefona yen,den v40 kurdum telefon bu sefer açıldı ancak, her 3 dakika bir sürekli reset atıyor. Telefonu phoenix ile bağlayıp dead flash atma bölümünde bekleyip nsu programını çalıştırınca NSU telefonun verisyonunu 0.0.00.000. olarak gördü ve yeni versiyon v21 olarak gösterdi bende 21 i kurdum. sonra tekrar üzerine 31 kurdum ancak reset problemim çözülmedi sizce başka yapabileceğim birşey varmı ( servise vermek dışında) yardımlarınız için şimdiden teşkkürler.

bu arada telefonda hafıza kartı takılı değil
sim kart yok. telefona deflarca hard format attım.
bu mesajı yazarken bile 4 defa reset attı :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim daha başka arızalar çıkarmamak için teknik servise ver..

cabbar007

cabbar007

Üye
bende reset sorunu var ama öyle 2-3 dakkada olmuyor belii saatlerde oluyor onuda çözdüm tema görünümünü temel yaptım reset falan olmadı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ufuk bu farklı flash zarar görmüş olabilir..

cabbar007

cabbar007

Üye
katılıyorum tabiki çünkü phoenix falan kullanmadığım için bilmiyorum pek birşey ama bir çözüm olabilir diye söyledim

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 zaten amerika da toplatılmıştı baştan yenildi bu :(

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Flash'ın zarar görmüş servise vermekten başka çaren yok. Yakmadan hayata döndürmüşsün o bile iyi :) Resetleme sorununun nedeni diğer telefonlardakinden farklı. Kendin kurtaramazsın. Kurtarsan bile geçici bir çözüm olur daha büyük bir soruna öncülük etmiş olursun.

omerozel34

omerozel34

Üye
    Konu Sahibi
ilgiliniz için teşekkürler arkadaşlar. sanırım elim mahkum servise vereceğim. KVK keyfini bekleyeceğiz yine. :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

travolta61

Üye
versiyon güncellemesinden sonra banada oldu kapandı
versiyon güncelleme sanırım bataryayıda bitiriyor
şarja taktım şarj olduktansonra kapanmadı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

m4m11180

Üye
Bende De Bu problem war nadir kardeş ben Gütürdğm nokia shop a dedi yeni yazılım atılacak ekran değişicek dedi de ekranna ne alaka xD bende 2 gunde 1 yada gunde 1 kere atıyor rest i ?_ banada bi yok gösteririmisiniz?

WanteD_232

WanteD_232

Üye
aynı sorun bizde oldu
telefon normaldi v50di,
spb shell
flipfont
xplore
freesigner

yükledik telefon koptu
açılmadı arkadaşın dediği gibi ekran kapanıp açılmaya başladaı ama nokia yazısı gelmiyodu,
hard format attık düzeldi ama bi ton gene düzenleme yapacağız . .

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili yazımı şurada paylaştım isteyen arkadaşlar bakabilirler...
Link:

Scudrox

Scudrox

Üye
Arkadaşım 5800 bu, ee olacak o kadar artık idare edicez bir şekilde

y_k2007

y_k2007

Üye
benmde reset sorunm vardı oysa hafıza kartındaki arzadan kayanklanıyomuş. telefon normalde hafıza kartını görüyo ama hafıza kartında yüklü bi resmi duvar kağıdı rehber resmi ve benzeri amaçla kullandığımda resetliyodu telefonu kullanacağım resmleri telefon hafızasına alıp denedim sorun çözüldü sanırım

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Arkadaşım garantisi devam ediyorsa ver servise swap edilsin! uğraşman gerekecek ama buna hazırlıklı ol!

SilentOne

SilentOne

Üye
servise ver

ca_sus

Üye
arkadaşlar bu olay nokıa nın bir pisliği genellikle bende dahil herkezde var gibi benim anlamadığım amerikada toplatılmış burda adamlar nasıl satabiliyor valla hiç uğraşmayın 3 kere aynı hatadan yollayanlar tüketici mahkemesine gitsin alın kardeşim paranızı yazık günah ya resmen adamlar kandırmışlar bizi ya şimdi nokıaya meil atacam bakalım ne olacak

Üst Alt