nokia 5800 rehber numaraları görünmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

zafercan93

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 rehber numaraları görünmüyor
merhaba arkadaşlar,
telefona soft format attıktan sonra ufak sorunlarım vardı. onlar çözüldü. fakat şimdi de rehberdeki numaralarım görünmüyor. hepsi sim e kayıtlı numaralar. hiçbirini göremiyorm..:vur fakat numarayı çevirip aradığımda ekranda kayıtlı olduğu isim yazıyor.

fedata

fedata

Üye
cevap vereyim paşam rehberi aç.seçenekler ordanda ayarları seç.sonra orada gösterilecek hafıza die bi seçenek var.onu tıkla sim hafızası işaretli değildir onuda işaretle..tmm dır :)

yurdaersahin

Üye
Slm. Bendede ayni sorun var. rehberde sadece isim listesi var. ben hem isim, hem telefon no istiyorum. dedigin yere baktim. ikiside isaretli. Birde, isim gösterimde, isim-soy isim ve soy isim-isin secenekleri var. Hem isim hemde telefon noyu gösterecek bir yol varmidir. tesekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
rehber aylarından düzeltiliyor

yurdaersahin

Üye
Slm. Bendede ayni sorun var. rehberde sadece isim listesi var. ben hem isim, hem telefon no istiyorum. dedigin yere baktim. ikiside isaretli. Birde, isim gösterimde, isim-soy isim ve soy isim-isin secenekleri var. Hem isim hemde telefon noyu gösterecek bir yol varmidir. tesekkürler.

Benim sorunum farkli sanirim. Ben rehberde hem isim hem tel noyu görmek istiyorum. Rehber ayarlarinda isim soy isim diye tercih var fakat isim tel no diye bir tercih göremedim. bilen varsa nerede oldugunu söylerse sevinirim. Bir 5800 olan arkadasada sordum aa evet bendede öyleymis hiç fark etmemisim dedi.

haltie

haltie

Üye
evet gözükmüyor ikisi birden bazı rehber programları yada onu içinde barındıran fotoğraflar var onları deneyebilirsin.

yurdaersahin

Üye

piyade19

Üye
ilk etapta her ikisini aynı anda göstermiyo ancak ismin üzerine tıklayınca isim ve numara çıkıyor

yurdaersahin

Üye
ilk etapta her ikisini aynı anda göstermiyo ancak ismin üzerine tıklayınca isim ve numara çıkıyor

Aslinda okadarda gerekli bir sey degil. Bunca zamandir bir defa lazim oldu. oda her hangi bir vodafone numarasi lazimdi, rehbere baktim sadece isim var. tek tek bakip buldum. sorun olmadi. önceden 6303 vardi. onda böyle bir sey yoktu. 5800 da bu bir hatami acaba? Birde videolari liste yapamiyoruz, bence buda büyük bir eksiklik. :((

denız_23

Üye
aynı sorun kardesımın 5800 da vardı.telefon rehberını sım hafızasına kopyalayın telefon rehberındekı isim listesini tamamen sılın rehber den ayarlara gelın sım rehberını acın ve tumunu ısaretleyın secenekler hepsını telefon hafızasına kopyalayın kullanılan hafızayı telefon hafızası olarak ayarlayın artık gelen aramalarda eskısı gıbı ısımler gorunuyor olacak.

Üst Alt