Nokia 5800 Pc Suite ve Güncelleme sorunu yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Pc Suite ve Güncelleme sorunu yardım lütfen..
Arkadaşlar telefonum için uyumlu olan en yeni pc suite sürümünü indirdim pc suiteyi açınca aşşağıdaki resiim gibi

uyumsuz moddoa bağlandı diyor ama telefonumda pc suiteyi seçiyorum en basitinden takvime giriyorum telefonum yine gözükmüyor

ve güncelleştirme yapamıyorum

aranıyor diyo ve
diyor lütfen yardım edermisiniz arkadaşlar..şimdiden teşekkürler..:(:ağlarım::ağlarım:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim pc suite i kurarken yanlışlık olmuş tam kurulmamış ve driverlar eksik sorun pc de programı kaldır ve yeniden temiz bir kurulum yap..

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim hallettim ben yinede saolasın bu arada konu moderatörler tarafından kitlenirse sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl halletiğinide yazarsan seninle aynı sorunu paylaşan arkadaşlara yardımcı olabilirsin..

kaya6031

kaya6031

Üye
bencede :oke:

142142

142142

Üye
arkadaşlar benimde ona benzer bi problemim var ama biraz garip nokia 5800 express tel var usb ile pc ye bağlanıyorum pc suit şıkkı ile sonra medya atmam gerekti usb yi takıp medya yükleye tıkladm eklenti bulma servisi kuramadı medya yükleyi sonra pc suitede bağlanamadım tel gözükmüyo bilgisayarımda :S sorunuma bi el atarsanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

daha sonra aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim ünlem işareti cıkıyo aygıt yüklenemedi diyo dün çalışan şey bu gun nasıl çalışmaz biri yardım ederse cidden cok sevinicem:hmmm

torolpa

Üye
bende de buna benzer sorun var N70 telefonu ıle senkronıze ettım telefona muzık vıdeo resım atabılıyorum ancak pcden telefona mesaj cekemıyorum yardım sekmesınden guncellemesını ıstıyorum o da olmuyo cıhazınızın tum olası yukleme ısteklerını kabul edın dıyo bu sorun tam olarak nerde bılen bırısı varsa yardım edebılır mı lutfen smdıden tesekkurler