Nokia 5800 Orijinal Soundwave Temaları (Kırmızı,Mavi,Siyah)

Sponsorlu Bağlantılar

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Orijinal Soundwave Temaları (Kırmızı,Mavi,Siyah)
Nokia 5800′ın kendi orijinal temalarıdır.Normalde Kırmızı telefonda Soundwave Red,Mavi telefonda Soundwave Blue ve Siyah-Gri telefonda da Soundwave Black temalar yüklü olarak gelmektedir.Kazara bir şekilde temanızı silmişseniz,güncelleme sonrası temanız değişmişse veya farklı renk bir orijinal tema kullanmak isterseniz bu temaları indirip telefona kurabilirsiniz.İndirmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

Bir teşekkür etmek emeklerimin emeklerimizin boşuna olmadıgını gösterir...

• Beğen
Tepkiler: woo3, joe45, tureks ve 8 diğerleri

^^Positive^^

Üye
PHP:
http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-temalari/orijinal-nokia-5800-xm-soundwave-temalari-red-blue-black-366238.html

Bu linki adres çubuğuna yapıştır....

kemal43

Üye
selam arkadaşım ellerinesağlık cok güzeltemalar

Soraux

Soraux

Üye
sağol

bubu954

bubu954

Üye
Paylaşım için teşekkürler..

21sacraments

21sacraments

Üye
siyah tema orjinal fakat mavi ve kırmızı temalar orjinal değil şarz göstergesi ve pil göstergesinin beyaz olması gerekirken onlarda gri. inanmıyorsanız siyah yükleyin sonra diger renkleri yükleyin bide oyle bakın

^^Positive^^

Üye
onlarda orjinal altarafta kaldıkları için öyle üstüne seçenekler açılmış....

21sacraments

21sacraments

Üye
onlarda orjinal altarafta kaldıkları için öyle üstüne seçenekler açılmış....

değil kardeşim yüklede bak :oke: örneğin mavide geriye bastığımda mavi olması gerekirken bunda gri oluyor yalan söyliycek değilim hiçbiyerde orjinal sis dosyası olarak bulamadım, bende navifirm ile mavi fw indrip içinden tema dosyalarını alıp elimle kopyalıyorum resource ve private klasorlerine.

^^Positive^^

Üye
Yüklemek Zahmetli iş ben resimlerden yola çıkarak karara vardım:D

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Linkler TANIDIK ama
Teşekkürler...:oke:

Üst Alt