Nokia 5800 müzik çalarda bütün şarkılar görünmüyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Lawless_07

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 müzik çalarda bütün şarkılar görünmüyor...
Öncelikle merhaba... Arkadaşlar benim sorunum şu : Ben telefonu 2 gün önce aldım. hafıza kartımdaki müzikleri telefonun içinden çıkan hafıza kartında bulunan sounds/digital klasörüne attım. fakat telefonda müzik çalara girdiğimde 174 şarkı olmasına rağmen sadece 70 tanesi görünüyor.kütüphane yenileme işlemi yaptığımda da telefon donuyor ve kapatıp açmadan düzelmiyor. Diğer şarkıları nasıl ekleyebilirim ? Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
müzik kütüpanesine git kütüphaneyi güncelle de olmassa hafıza kartına gir ses dosyaları yazan klasöre gir müzikleri oraya taşı sonra güncelle :oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Menu-muzik çalar-seçenekler-kütüphaneyi yenile olmadı telefonu güncelle :oke:

Lawless_07

Üye
    Konu Sahibi
müzik kütüpanesine git kütüphaneyi güncelle de olmassa hafıza kartına gir ses dosyaları yazan klasöre gir müzikleri oraya taşı sonra güncelle :oke:

Hafıza kartındaki Ses dosyaları klasöründe şarkılar tam olarak görünüyor. sadece müzik çalarda görünmüyor. Ve müzik çalarda güncelleme yaptığımda telefon donuyor...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Hafıza kartındaki Ses dosyaları klasöründe şarkılar tam olarak görünüyor. sadece müzik çalarda görünmüyor. Ve müzik çalarda güncelleme yaptığımda telefon donuyor...

O zaman fotmat tek çare gibi duruyo :hmmm

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
hafıza kartına yeni klasor aç onun içine at

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
fabrika ayarlarını geri yükle , olamdı hard format:ehe

Lawless_07

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına yeni klasor aç onun içine at

Dediğini yaptım bu sefer 112 şarkı oldu ama gerisi yine yok. güncelleme esnasında 112 eklendi yazıyor ve telefon donuyor...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar sorunu hallettim hepinize teşekkür ederim. :oke:

celibar

celibar

Üye
sorunu nasıl hallettiğıni yazarsan aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olmuş olursun.

Üst Alt