kardesim sakııın ama sakınnn 5800 alma...
neden boyle diyorum?
suan bende corby b5310 var...bundan once 5800 vardı...5800 ilk baslarda hosuma gitmişti..ama donması ayrı bi dert...ayrıca telefon cebimdeyken birisi aradıgında kendiliginden acılıyor,sensörleri acsanda kapatsan da yada ne ayarı yaparsan yap bu sorun var..gve telefondan nefret ettiriyor....
herkes corby de flas yok diyor..ama inanki ben 5800ın gece cekiminden bi verim alamadım...ayrıca son 3-4 aydır 5800 da oyle bir sorun vardıki bi ara hiç telefon kullanmamaya yemin edicektim...
telefon sıcak ortamda sorunsuz calısıyordu ama az bi soguk gorsün ekran renk demeti haline geliyordu..hiçbirsey anlasılmıyor ve gorunmuyordu..yani kullanılmıyordu..tıpkı dedigim gibi...soguk ortamlarda ki mesela masanın ustundeyken soba yanan odada bile renk demeti halindeydi..mecbur olarak sobanın yanında yada kemer hizasına telefonu koyup oyle ısıtıyordum...
corbyi alalı 15 gün oldu ve coooooook memnunum...diger arkadaslar ne soyler bilmem ama bence corby 5800 ı ezer gecer...bu arada 5800 ı 2010 subatta aldım...ama yazdan beri rahat kullanamadımki bende normalde telefon bozulmaz..kibar ve yıpratmadan kullanırım.