Nokia 5800 mı yoksa Samsung B5310 mu lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slklm95

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 mı yoksa Samsung B5310 mu lütfen yardım
Arkadaşlar Wi-Fi özelliği bulunan bi telefon almak istiyorum.Daha önce de bir konu açmıştım sağolsun bazı arkadaşlar bi kaç telefon tavsiye etti.Ama bu iki telefon arasında kaldım.Sizce Nokia 5800 mı yoksa Samsung B5310 mu?:hmmm
Bu arada kategori için doğru bir şey seçemedim kusura bakmayın

gguness

Üye
Ben de yeni telefon aldım ve aynı ikilem içerisinde kaldım. 5800ı kullananlarla konuştum memnun olmadıkları şeyleri dinledim ve sonuç olarak ben B5310 u tercih ettim. telefonumdan gayet memnunun Q klavyesi gerçekten çok büyük bir rahatlık sağlıyor.İnternetteyken kullanmak çok kolay. ben B5310 derim.

futbol123

futbol123

Üye
konunun yeri yanlış

slklm95

Üye
    Konu Sahibi
peki şarjı nasıl gidio samsung un şarjı bi kaç gün dayanıo diyolar

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
wlanda e72nin üstüne yok varsa buyursun.

barombarom5858

Üye
aynen kardeş bendede e 72 war yha süper internet

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
tabiki :oke:

echb0x

Üye
5800 derim :=) Nokia dan şaşılmaz

joradmace

Üye
5800 q klavye konusunda samsung u aratmaz wi fi ı da fena değil ben gayet memnunum tavsiye ederim

birdhunder

Üye
5800 ile B5310 ile arasında dağlar kadar fark var,
- görüntülü konuşma 5800 var 5310 yok
- Flash otomatik netleme 5800 var 5310 yok
- çözünürlük 5800 360 x 640 piksel
aklıma ilk gelenler bunlar...

kesinlikle 5800 v40 dan sonra harika oldu telefon tavsiye ederim.

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
kesinlikle 5800

slklm95

Üye
    Konu Sahibi
B5310 da görüntülü görüşme var diye biliyorum . yanlış mı biliyorum?

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar ya e72nin interneti iyi diyorsunuz ama neresi iyi ben anlayamıyorum benim arkadaşımdada var fakat benim 5800 ondan daha iyi giriyor internete e72nin internet yonunden 5800a üstün gelen kısımlarını söylermisiniz ?

mamişo

mamişo

Üye
b5310 da görünütlü görüşme var ,yanlış yazılmış

turkisch_ayaz

Üye
kardesim sakııın ama sakınnn 5800 alma...

neden boyle diyorum?

suan bende corby b5310 var...bundan once 5800 vardı...5800 ilk baslarda hosuma gitmişti..ama donması ayrı bi dert...ayrıca telefon cebimdeyken birisi aradıgında kendiliginden acılıyor,sensörleri acsanda kapatsan da yada ne ayarı yaparsan yap bu sorun var..gve telefondan nefret ettiriyor....

herkes corby de flas yok diyor..ama inanki ben 5800ın gece cekiminden bi verim alamadım...ayrıca son 3-4 aydır 5800 da oyle bir sorun vardıki bi ara hiç telefon kullanmamaya yemin edicektim...

telefon sıcak ortamda sorunsuz calısıyordu ama az bi soguk gorsün ekran renk demeti haline geliyordu..hiçbirsey anlasılmıyor ve gorunmuyordu..yani kullanılmıyordu..tıpkı dedigim gibi...soguk ortamlarda ki mesela masanın ustundeyken soba yanan odada bile renk demeti halindeydi..mecbur olarak sobanın yanında yada kemer hizasına telefonu koyup oyle ısıtıyordum...

corbyi alalı 15 gün oldu ve coooooook memnunum...diger arkadaslar ne soyler bilmem ama bence corby 5800 ı ezer gecer...bu arada 5800 ı 2010 subatta aldım...ama yazdan beri rahat kullanamadımki bende normalde telefon bozulmaz..kibar ve yıpratmadan kullanırım.

gurkan98

Üye
Kardeş b53010 al derim çünkü b5310 un klavyesinin b,ze baya bi yararı oluor,hemde internetten çoook rahat video izleyebilirsin en iyisi corby pro kardeş :D

serhildan65

Üye
bende bu iki teLefon arasında kaLdım be b5310 aLdım sonrada pişman oLdum. 5800'da program indirme daha koLay ve kuLLanışLı..5800'ı tavsiye ederim...ßen yandım sen yanma ßari :):):)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
corby derim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt