Nokıa 5800 mı Nokıa x6 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5800 mı Nokıa x6 mı ?
Beyler başlıktada dediğim gibi. Şimdiden teşekküler :evet:

WeB TaSaRıMı

WeB TaSaRıMı

Üye
Nokıa x6

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Birde 5800'ın x6'ya görse eksilerini söylerseniz sevinirim :) Teşekkürler:evet:

Ocean258

Ocean258

Üye
İlla nokia alacagım demıyorsan bence androidle çalışan telefonlara bakmanda yarar var. ama bunların ıkısı arasında bı cvp ıstıosanda x6

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
x6 :oke:

technoshark

technoshark

Üye
ben Android taraftarıyım.. İkisinide almam :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ben Android taraftarıyım.. İkisinide almam :)
Konuya girmene gerek yok o zaman...

5800 rezistif ekrandır kamerası ve video kalitesi X6'ya göre düsüktür,islemcisi 369 Mhz diye biliyorum ama güncellemelerle arrtırıldıgı söyleniyor ne kadar dogru bilemem ama telefonda kasmalar olur fazla yüklendiginde.Günde 1-2 defa pili çıkartıp telefonu tekrar açan arkadaslarım var.X6'nın hoparlörlerinde duru bir bas saglayan hi-fi çipi var harika bir müzik keyfi sunuyor.Yeni güncellemelerle X6 mükemmel stabil çalısıyor ama 5800'a neredeyse destek kesilecek hala sıkıntılar var diye duyuyorum.Aralarında çok fark yok gibi gözüksede 5800 hiç tanıdık gelmiyor bana X6 kullanan birisi olarak :allalla:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
X6'nın 5800'a göre artıları çok fazla. Yani; X6 :oke:

OğuzcanAbi

Üye
5800 a yazik :d:

maktama

maktama

Üye
tabiki x6 ama fiyat/performans oranına da bakmak gerekir. Şayet 5800 halen birçok yerde 450-500'e satıyorlar(500'e alanlar var halen), 1-1buçuk yıl önce 500'e alınabilir bir telefondu ama şu anda o para verilmez bence, gider vodafone 945 alırım330 tl' civarına(görüşme kaydı yok, foto çekimi de iyi değil ama performansı,dokunmatiği ve pili daha iyi ). x6 da işlemci olarak 5800 ile aynı işlemciyi kullanıyor diye biliyorum. sadece ram'i daha fazlaydı, sanırım, .
5800xm'e "blackstar v52" gibi bir hackli fw yüklersen çok daha efektif ve rahat kullanabilirsin. Telefon kilitlendiği için günde 2 defa pil çıkarmaları gerekiyorsa telefonu yedekleyip bir hardformat atsınlar, yedeklerini "ayarlar" hariç geri yüklesinler.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İkiside 128 MB ram kullanıyor.X6 434 Mhz,5800 369 Mhz.Ancak yapılan güncellemelerle 434'e yükseltildigi söyleniyor.
Fiyat farkı da var tabi aralarında.5800 ile hemen hemen aynı fiyatta Galaxy Gio alınırsa daha iyi olur 5800 yerine...

hoss

hoss

Üye
X6 al

'Patron

'Patron

Üye
hertürlü x6

emretrg

Üye
nokia alma hele teknosadan hiç alma açılıp kapanma sorunu var teknosa da fırçayı yer gelirsin bkz:

technoblue

technoblue

Üye
ikisinden birini alacaksan x6 tavsiye ederim. 5800 sorunlu bir cihaz. ama ben şu anda telefon alacak olsam symbianlı nokia almak yerine android işlemcili telefonlara yönelirim.

dream1329

dream1329

Üye
x6 :box

pRime.

pRime.

Üye
İkiside 128 MB ram kullanıyor.X6 434 Mhz,5800 369 Mhz.Ancak yapılan güncellemelerle 434'e yükseltildigi söyleniyor.
Fiyat farkı da var tabi aralarında.5800 ile hemen hemen aynı fiyatta Galaxy Gio alınırsa daha iyi olur 5800 yerine...

5800da da 434mhz işlemci var, hep vardı.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki Nokia X6.

pasha14

pasha14

Üye
X6 al rahatına bak. Zaten 5800 herkezin elinde var artık birazda farklılık olsun. :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

5800da da 434mhz işlemci var, hep vardı.

5800 369 Mhz islemciyle üretildi.Ama çıkan diger yazılımlar ile yükseltildigi söyleniyor.
Ama Arm 11 434 Mhz orjinali olabilir.Yani Nokia downclock yapmıs olabilir islemciye.5800 ile aynı dönem çıkan ve daha üst sınıf diyebilecegimiz modeller mesela N97'yi daha güçlü ve daha pahalı göstermek için.Hatalar ve kullanıcı istekleri artınca tekrar yeni yazılımlar ile overclock etmis olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt