Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 mı ıphone 3gs mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 mı ıphone 3gs mi ?
Elimde 5800 var ve yaklasık 1 senedir kullanıyorum . Telefondan ilk aylarda memnumdum fakat gel gör ki flash desteginin yetersiz olması ile internette gezinmek ve video izlemek çile haline geldi. Onlarca sağlam program denemek zorunda kaldım ve ihtiyacımı karsılayacak kafama yatan bi program da bulamadım .Bu sebebten dolayı telefonumu degistirmek istiyorum.
Ancak elimdeki 5800 ı satıp üstüne nakit vermem gerekicek ıphone 3gs icin. Sizce ıphone 3gs almalımıyım üste verecegim nakit fiyatına değermi , Eğer 'değer almalısın ' derseniz üste kac lira nakit vermeliyim maximum ?
Sorular biraz çok oldu ama Yardımcı Olanlara Simdiden Tesekkürler.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
eskidi kardeşim 3gs artık iphone 5 bekleniyor bence vazgeç

XER01

XER01

Üye
iPhone'larda flash desteği yok diye biliyorum.

khytr89

khytr89

Üye
2 sininde biribirinden üstün tarafları var.. 5800 ın ekranına alıştıysan boşver iphoneyi çünkü geri kalan özellikleriyle 5800 geçer o teli

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Fakat i phone lar internetteki pek cok video sitelerini açıyor ve rahatlıkla izlenebiliyor :S
İphone 5 cıkıyor cıkmasına da onu almak icin biraz daha zaman gerek eksi ni artı sını bi ögrenmek lazım.

----------Eklendi @ 18:35:28 ---------- Yazıldı @ 18:34:14 ----------

@Hakan-K610 . evet 5800 a alıstım aslında fakat internette dolasmak ve hız ın düsük olması insanı çileden cıkartıyor

Del Rey

Del Rey

Üye
Saçmalama ya :D Video siteleri iOS için özelleştirilmiş 3-5 adetten oluşuyor. Nokia'nın FlashLite'ı iOS'tan daha iyidir.

XER01

XER01

Üye
Fakat i phone lar internetteki pek cok video sitelerini açıyor ve rahatlıkla izlenebiliyor :S
İphone 5 cıkıyor cıkmasına da onu almak icin biraz daha zaman gerek eksi ni artı sını bi ögrenmek lazım.

----------Eklendi @ 18:35:28 ---------- Yazıldı @ 18:34:14 ----------

@Hakan-K610 . evet 5800 a alıstım aslında fakat internette dolasmak ve hız ın düsük olması insanı çileden cıkartıyor

Maksimum bütçenizi söylerseniz size daha iyi tavsiyelerde bulunabiliriz belki ?

Dampierre

Dampierre

Üye
bence kesinlikle geçmeye değer

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Yani iphone sevdasından vazgeç 'Apple' ismine para verme diyorsunuz :hmmm
O halde her site deki videoları rahatca izliyebilecegim tarayıcı , program vs veya Telefonu hızlandırabilecegim öneriler verirmisiniz

5800 üstüne 250 TL verebilirim

khytr89

khytr89

Üye
tarayıcı olarak opera çok iyi fakat flash desteği onunda yok.. şu an adam akıllı yani pc deki gibi flash player desteği veren tek telefon acer liquidn e.. bu telefon dışınca şu ana kadar hiç biri tam hakkıyla flash desteği veremiyor (sadece video değil,oyun ve diğer flash içeriğide dahil)

cfw ile telefonu şimdiki hızından daha da iyi bir hızda kullanabilirsin

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcı olarak opera çok iyi fakat flash desteği onunda yok.. şu an adam akıllı yani pc deki gibi flash player desteği veren tek telefon acer liquidn e.. bu telefon dışınca şu ana kadar hiç biri tam hakkıyla flash desteği veremiyor (sadece video değil,oyun ve diğer flash içeriğide dahil)

cfw ile telefonu şimdiki hızından daha da iyi bir hızda kullanabilirsin
cfw ile hızlandırablirsin demissiniz . Peki telefona herhangi bir zararı olurmu ? Biraz daha bilgi verebilirmisniz ? Link Anlatım falan gibi :hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
5800'ı sahibinden vb. aracılığıyla 350 tlye sat çünkü telefoncular en fazla 230 tl verirler. Çok kolay satabilirsin de hala daha bu telefona bayılan çok kişi var ve piyasanın en iyilerinden olduğunu da zannedenler var, piyasası kolay kolay düşmüyor 550-600 tlye sıfırını satan çakal mağazalar bile var. Dediğim gibi 350'ye sat 350+250=600 tl bu da 8 mp kameralı en son model symbian 3'lü ve flash player destekli Nokia C6-01 almanı sağlayacaktır. Piyasa fiyatı 599 tl olup paralel ithalat fiyatı 540 tl'dir. Ha diyelim 350'ye satamadın 250'ye sattın, androidli Galaxy Gio var 800 mhz'lik güçlü bir işlemcisi var kaliteli bir telefondur. Piyasa fiyatı 450-499 tl arası değişir onu alırsın. Bilgin olsun ;)

Del Rey

Del Rey

Üye
Yani iphone sevdasından vazgeç 'Apple' ismine para verme diyorsunuz :hmmm
O halde her site deki videoları rahatca izliyebilecegim tarayıcı , program vs veya Telefonu hızlandırabilecegim öneriler verirmisiniz

5800 üstüne 250 TL verebilirim

Sana önerim Nokia C6-01 veya Samsung'un 700 TL civarındaki Android akıllı telefonları.

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Sattıktan sonra alınabilecek ürün çeşidi bol . Fakat ben direk olarak takas etmek istiyorum yoksa Telefonu sattıktan sonra daha farklı ürünler de mevcut . O Halde 5800 ı c6-01 ile takas etmek akıl kari bi çözüm mü ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Telefonu Sattıktan sonra alınabilecek ürün çeşidi bol . Fakat ben direk olarak takas etmek istiyorum yoksa Telefonu sattıktan sonra daha farklı ürünler de mevcut . O Halde 5800 ı c6-01 ile takas etmek akıl kari bi çözüm mü ?
evet tabi ki akıl karı bir çözüm.

khytr89

khytr89

Üye
bence değil... çünkü hemen hemen aynısı.. c6 8mp ise 5800 af lı 3.2 ki 58000 dahan iyi bu konuda.. ek olarak bir kapasift ekranı var ama değmez c6-01 e para vermeye.. çünkü yakın zamanda nokia 700 çıkacak.. hemen hemen aynı fiyattan gider ve belle+512mb ram-nfc-1ghz işlemcin olur. ama nokia sıktı dersen türkcell t20-samsung wave 8530-samsung galaxy s (s2 değil.. o gereğinden pahalı) , acer linquid e ki benim favori telefonum

futbol123

futbol123

Üye
her özellikte iphone 3gs 5800 dan üstündür 5800 bastırmatik iphone dokunmatik

mertcb

mertcb

Üye
iphone 3gs tabiki 5800dan sonra ilaç gibi gelir ama galaxy s al daha iyi bence ama iphone 3gsde iyi bir alternatif tabiki :hmmm

Consul9

Consul9

Üye
c6-01 in işletim sistemi symbian^3 tür.Yani n8 de n9 daki işletim sisteminden var.Ama c6-01 5800 kadar popularitesi olan bir telefon değil nokia c serisi yeni telefonlar çıkarırsa c6-01 in fiyatı hızla düşer ve satarken epey ucuza vermek zorunda kalırsın.İ phone3gs ise 5800 veya c6-01 ile kıyaslanamayacak kadar iyidir.Ama piyasada çok güzel akıllı telefonlar var lg optimus black bence bu telefonların hepsinden iyidir :oke:

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Önceki yorumdada belirtmistim telefon cesidi cok diye . Gercekten cok öneri geliyor ben Samsung veya nokia düsünüyorum c6-01 haric öneriniz varsa yardımcı olurmusunuz. Veya yeni telefon cıkmasını bekle derseniz 5800 icin bi kac program öneriisi yaparmısınız (tüm formattaki videoları acan program.' smartmovide haric avi acmıyor.' cfw falan gibi )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt