Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 mı 5530 mu??? Yardım Lutfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

etemaxi

Üye
arkadaşlar 5530 kesinlikle daha üstün hem daha hızlı bir telefon hem wifi ve gps gibi özellikleride mevcut ekran daha parlak zaten üzerinde tek ekran katmanı olduğu için daha hassas dokunmatiğe sahip şarkıları üzerinde elinizi kaydırarak deiştirebilip inceleyebiliosunuz 5800 da kenardaki çubuk harektiyle mümkün ve çok kötü bu dokunmatiği keinlikle daha iyi 5530 un ve daha hızlı teknik olarak tek fark 3g kamerası ve 3g görüntülü görüşme zaten çok gereksiz bence veri aktarımı bu kadar düşükken videolarda neden konuşmanın 5 katı radyasyona maruz kalıp piksel oiksel görmek istiym birilerini. birde wifi ı çok sağlam 5530 un opera mabile ile sorunsuz kalite resim indirmek siteleri deişme olmadan görmek mümkün küçük bşr dns ayarıylada youtube a ekran kısayoluyla tek hamlede wireless dan girebilirsiniz :D ses olarakta sağlam bi kulaklık alırsan değme keyfine sennheiser marka olarak önerimdir kulaklıkta cx400 favori modelimdir eğer türkiyede araştırıp pahalı olduğunu düşünen varsa yardımcı olabilirim ingiliz bi site yaklaşık yüzde 60 daha ucuza kargo bedeli olmadan gönderiyor sennheiser kulaklıkları :D uzun oldu biraz ama inş işinize yarar:D

hazar07

hazar07

Üye
    Konu Sahibi
3 ay önce 560 tl ye aldığım 5800 ı 2 gün önce 375 tl ye sattım sırf kaba olduğu için telefona ısınamadım . bugün 5530 u bir bayi de inceledim 3g ve gps yok ama bence 5530 daha iyi almayı düşünüyorum

--------------- Ekleme ---------------

hazar07 kesinlikle doğru karar vermişsin keşke 3 ay önce bende 5800 yerine 5530 alsaydım

Hayırlı olsun ....

sagolun beyler... ayrıca tum diger gorus belirten arkadaslara da tesekkurler... daha şimdiden kurdu oldum telefonun;)

darbe55

darbe55

Üye
Hakkını yemeyin 5800 ın v40 güncellemesinde sağdaki çubuk sorunu kalktı kinetik geldi..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşlara 5530 daha güzel gelmiş zevkler ve renkler tartışılmaz :)

DSGNRY

DSGNRY

Üye
arkadaşlar 5530 kesinlikle daha üstün hem daha hızlı bir telefon hem wifi ve gps gibi özellikleride mevcut ekran daha parlak zaten üzerinde tek ekran katmanı olduğu için daha hassas dokunmatiğe sahip şarkıları üzerinde elinizi kaydırarak deiştirebilip inceleyebiliosunuz 5800 da kenardaki çubuk harektiyle mümkün ve çok kötü bu dokunmatiği keinlikle daha iyi 5530 un ve daha hızlı teknik olarak tek fark 3g kamerası ve 3g görüntülü görüşme zaten çok gereksiz bence veri aktarımı bu kadar düşükken videolarda neden konuşmanın 5 katı radyasyona maruz kalıp piksel oiksel görmek istiym birilerini. birde wifi ı çok sağlam 5530 un opera mabile ile sorunsuz kalite resim indirmek siteleri deişme olmadan görmek mümkün küçük bşr dns ayarıylada youtube a ekran kısayoluyla tek hamlede wireless dan girebilirsiniz :D ses olarakta sağlam bi kulaklık alırsan değme keyfine sennheiser marka olarak önerimdir kulaklıkta cx400 favori modelimdir eğer türkiyede araştırıp pahalı olduğunu düşünen varsa yardımcı olabilirim ingiliz bi site yaklaşık yüzde 60 daha ucuza kargo bedeli olmadan gönderiyor sennheiser kulaklıkları :D uzun oldu biraz ama inş işinize yarar:D

hocam 5530 kullanmasak inanacağız yazdıklarına :kop:
5530 daki ekran daha parlak değil daha sönük ayrıca 5530 da gps yok
elinle kaydırıp değiştirme demişsin kinetic scrolling artık V40 ile 5800 da da var
video görüşmeleri genel anlamda 3 operatörde de iyi ayrıca daha çok radyasyona maruz kalamazsın telefon kulağında değil karşında insan vücudu da radyasyonu en çok kulakdan alıyor
dns ayarı ile youtube un kendi programından girilebiliyor
ses olarak da 5530 dan daha yüksek sesi var

5530 artı gps artı 3g eşittir 5800 o da eşittir 75 tl cebinde :oke:

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
bende bu gün hatta bu akşam telefon alıcam 5800 ve 5530 arasında bende kararsızım tüm yazıları inceledim g3 kullanmıcağım için en mantıklısı 5530.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt