Nokia 5800 Mesajlarda Gönderen İsmi Çıkmaması, Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkcnr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Mesajlarda Gönderen İsmi Çıkmaması, Yardım
Merhaba, telefonumu alalı bir haftadan az bir süre oldu, bütün ayarlarını karıştırdım ama yine de bulamadım, göremedim belki. Benim bütün tel. numaralarım sim'e kayıtlı, ancak gelen mesajlarda kayıtlı olmalarına rağmen isimler çıkmıyor sadece numaraları gözüküyor. bütün numaraları telefona kopyaladıktan sonra denedim, isim yazmaya başladı. sim karttaki numaraların da isimlerinin gözükmesi için ne yapmam lazım acaba? yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark

intoman

intoman

Üye
sim rehberindeki bütün numaraları işaretleyip rehbere kopyala diyeceksiin bu kadar basit ...

gkcnr

Üye
    Konu Sahibi
rehbere kopyala derken telefona kopyalamaktan mı bahsettiniz? ben numaralarımı telefondan değil simden kullanmak istiyorum, zaten telefona kopyaladığımda sorunun çözüldüğünü biliyorum. daha önce herhangi bir nokia telefonumda böyle bir sorun olmamıştı sim'den kullanırken bunda olması saçma geldi ayarlarıyla oynadım yanlışlıkla herhalde dedim.

scuf

scuf

Üye
eğer tüm numaraların sim karta kayıtlı ise şunu yap ,

kişi listesine gel /seçenekler /ayarlar/gösterilecek rehber kısmını sadece sim kart olarak seç sorun düzelir.Eğer telefon rehberinde de kayıt varsa hem sim hem telefon olarak ayarla hepsi gözükür :oke:

murat_ongul

Üye
ya olmuyo olmuyo yine gelmiyo isimler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...